Annonce
Håndbold

Vestergaard styrede helt butikken i Otterup

Kristoffer Vestergaard har en gylden venstre hånd og et blik for medspillerne og kan se, hvor hullerne er i modstandernes forsvar, som han med hurtige fødder kan skære lige durk igennem. Foto: Michael Bager
Otterups Kristoffer Vestergaard fik med elleve mål næsten bolden til at tale under sejren over Roskilde.
Annonce

HÅNDBOLD: Hele bænken stod op i anerkendelse og beundring. Lærervikaren Kristoffer Vestergaard kommer fra den lille østjyske flække Trelde, men spillede mod Roskilde alligevel som om, at han ejede banen og hele det sydlige Danmark.

Højdepunktet var hans knivskarpe stregindspil til Mads Kildelund, der tilkæmpede sig et straffekast, som Casper Juul Larsen scorede på til 31-23.

Vestergaard var såmænd startet med at score til 1-0 efter et dobbelt-vip.

- Det var en aftale, jeg lige lavede med fløjen, forklarede han bagefter.

Kristoffer Vestergaard vandt i sin tid tre danske ungdomsmesterskaber, så det er ingen tilfældighed, at hans blik for spillet og store radar er på et ekstremt højt niveau. Hvis ikke selv, at han brød igennem, så lavede han adskillige assists, styrede kontraspillet stort set uden fejl og satte elleve rene scoringer ind på kontoen.

- Kristoffer har et unikt blik for spillet og hans afleveringer er på højt niveau. Det der indspil, han laver til Mads Kildelund ville han have udført uanset, hvad der havde stået på resultattavlen, sagde træner Daniel Nielsen efter at have rost sine spillere i omklædningsrummet.

Kampen Kort

Mænd, 1. division, Otterup HK-Roskilde Håndbold 33-24 (16-9)

Mål:

Otterup HK: Kristoffer Vestergaard 11, Mats Gordon Krog 5, Jesper Chapion 3, Christopher Huus 3, Mads Kildelund 3, Casper Juul Larsen 3 (1), Jesper Poulsen 2, Mikel Dalby Christensen 1, Mathias Jensen 1, Høgni Klein Olsen.

Roskilde: Niclas Buch Kristiansen 6, Malthe Otto Skytte 4, Rune Hedevang 3, Rasmus Hansen 2, Oliver Wagner Pedersen 2, Viktor Vlastos 2 (1), Kasper Lund Papke 1, Magnis Viekær Kristensen 1, Jonas Frydenlund 1, Kristian Olah Roos 1 og Magnus Steenstrup Henrichsen 1.

Kampens gang: 3-0, 9-4, 12-5 (16-9), 21-12, 24-15, 24-19, 30-22, 33-24.

Udvisninger: Otterup 1x2, Roskilde 0.

Bedste spillere:

Otterup: Kristoffer Vestergaard Roskilde: Niclas Buch Kristiansen

Tilskuere: 295

Næste kamp: Lørdag 1. februar, kl. 15.00, HØJ Elite-Otterup

Annonce

Vi vil vinde alt

Kristoffer Vestergaard er godt klar over, at Otterup nu er med i opryknings-zonen i 1. division.

- Vi har otte kampe tilbage og vi går jo efter at vinde dem allesammen. Vi har et super-godt sammenhold og kammeratskab, og det bærer os. Vi forbereder os lidt specielt i forhold til de andre hold med høj energi og vildskab i opvarmningen. Det virker for os. Vi skal i en periode, hvor vi møder hold under os, men vi har tabt både til HØJ og Odense, som vi skal spille mod de næste par kampe. Vi har revanche til gode, mente Kristoffer Vestergaard, der erkendte at have haft en fornem dag på kontoret.

- Men vi tog også Roskilde alvorligt fra start. De havde haft et par resultater, som indgød respekt. Men nu har vi vundet seks kampe i januar inklusive to træningskampe og en pokalkamp. Nu møder vi HØJ og vil prøve at vinde, selv om kampene mod dem altid er noget sjask. Der er bare hold, som ikke står godt til hinanden. Det bliver altid arytmisk mod dem, mente træner Daniel Nielsen.

Otterup var i kontrol fra 3-0 bortset fra midt i anden halvleg, hvor nord-fynboerne tabte en periode mod 4-0 og gik over til at dække fladt forsvar. De fire minutter blev hurtigt visket væk og til allersidst var der mulighed for at afprøve spillere, der normalt ikke får meget tid på gulvet som fløjene Høgni Klein Olsen og Victor Peter Petersen. Andrea Pihl fik også spilletid til sidst, og Christopher Huus er langsomt ved at byde sig ind som den hugger, han er, og som Otterup-holdet ikke nødvendigvis har hængende på træerne.

Man skal passe på med at lægge pres på Otterup, men det er svært at bevare pessimismen på de gules vegne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce