Annonce
Fyn

Verdensmestre som par nummer syv

Fynske Lasse Norman Hansen (th.) og Michael Mørkøv efter VM-guldet i parløb i Berlin i februar. Foto: REUTERS/Kacper Pempel/Ritzau Scanpix
Annonce

CYKLING: I februar blev fynske Lasse Norman Hansen og Michael Mørkøv verdensmestre i parløb ved VM på bane i Berlin. Ved samme lejlighed vandt 4000 meter-holdet - med Norman - i øvrigt også guld.

Til efteråret trækker både Mørkøv og Norman så igen i deres banetrikot og kører som par nummer syv, når Dansk Bycycle Club (DBC) afvikler et tredages-løb fra 12.-14. november i Ballerup Super Arena.

- Det bliver helt vildt fedt at køre med Michael som verdensmestre i Ballerup Super Arena. Og spændende med en par nummer syv-trøje fremstillet i VM-design. Jeg håber, at rigtig mange tilskuere vil komme og støtte op om arrangementet, så vi kan levere en cykelfest, lyder det fra Lasse Norman i en pressemeddelelse.

Lasse Norman og Michael Mørkøv har kørt sammen på banen i flere sæsoner, og de har været hyppige gæster til eksempelvis det københavnske seksdagesløb.

DBC's tredages-løb køres på flere niveauer. Både for eliten hos mænd og kvinder, for talenter samt et miniløb for de mindste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Cannabiseventyret og jobmarkedet smuldrer: Frustreret producent må fyre 20 medarbejdere på Odensefabrik

Fyn

DHG besejret trods smagfuld opvisning

Annonce