Annonce
Debat

Verdensmålene hæmmer den frie forskning på SDU

Læserbrev: Jeg er hverken for mandschauvinisme, for forurening eller for fattigdom. Desværre er der mange, der opfattes som tilhænger af de tre områder, hvis man ikke er for FN’s Verdensmål.

I 2019 vedtog Syddansk Universitet, at FN’s 17 Verdensmål skal være omdrejningspunktet for hele SDU’s virke som universitet. Verdensmålenes politiske dagsorden rimer på socialisme! En af disse venstrefløjs-politiske dagsordener er at finde under Verdensmål 5 ”Ligestilling mellem kønnene”. Del-målet til det femte punkt er at øge antallet af kvinder i parlamentariske stillinger og i ledelser.

Jeg mener, at det er en forfejlet side af ligestillingen.

Selvfølgelig er det et problem i visse dele i verden, at kvinder ingen indflydelse har, men det er altså ikke tilfældet i Danmark! Jeg mener, at det er en forfejlet side af ligestillingen, at der skal være kønskvoter på firmaer såvel som på SDU. Det bør og skal være den retmæssige kandidat til et givent job, der får jobbet, uafhængigt af køn. På SDU medfører det efter min mening, at de retmæssige kandidater ikke får de job, de fortjener, grundet venstrefløjs-propaganda om kønskvoter.

Annonce

Som noget nyt skal de studerende, der starter på SDU pr. 1. september -21 igennem et e-læringsforløb om Verdensmålene, for at de kan bestå 1. semester. Det er et tydeligt eksempel på, hvordan de studerende tvinges igennem FN’s Verdensmål for overhovedet at kunne gennemføre deres uddannelse.

Det er helt hen i tågen, at SDU som en undervisningsanstalt påtvinger de studerende at ensrette deres politiske holdninger. Derfor mener jeg, at SDU er blevet til en pseudovidenskabslig anstalt, hvor der ikke er plads til frie tanker. Det skal der laves om på!

Annonce
Odense For abonnenter

Rollo skabte utryghed i villakvarter: Nu er han død

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Sort røg fra skorstenen: Fynsværket skal droppe kul, men sidste år blev der skovlet ekstra meget kul i ovnen

Erhverv For abonnenter

Utrygge buschauffører: Flere og flere unge stiger på bussen og siger, de har astma, for så skal de ikke bære mundbind

Kerteminde

Restaurant åbner efter planen i forsommeren: Nu er firkløveren bag klar med koncept og navn

GOG

Emil Lærke er tabt for GOG og skifter til udlandet til sommer og direktør Kasper Jørgensen er virkelig ærgerlig over det.

For abonnenter

Mads og Lena fra 'Årgang 20': Hvis et af børnene ikke vil på tv længere, så stopper vi

Navne For abonnenter

Dødsfald: Trompeten har lydt for sidste gang: Peter var både til Carl Nielsen og det populære

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning, inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Faaborg-Midtfyn

Den sidste hjælpende hånd fra afdød ildsjæl: Efterlader millionbeløb til en række af områdets foreninger

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Erhverv For abonnenter

Buschauffører vil have fordøren lukket og kontanterne ud:  - Bliver vi lagt ned, bliver trafikken i Odense også lagt ned

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Endnu et anti-vaccine-skilt dukker op i ny by: - Jeg bliver sgu så gal

Middelfart

International handelsvirksomhed får nej til at fjerne bevaringsværdig skorsten: Den skal i stedet renoveres med hjælp fra fonde

Annonce