Annonce
forside

Verdensholdet åbner Ollerups nye arena: Billetsalget er begyndt

Flemming Fredslund Andersen fra Ollerup er med på Verdensholdet, som til foråret kommer til netop Ollerup og åbner den nye arena. Foto: DGI.

Første begivenhed i den endnu ikke færdige arena ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup er på plads. DGI Verdensholdet - som flere af skolens elever er del af - giver show til april, og billetterne er sat til salg.

Ollerup: Det er med gymnastik i verdensklasse, at den nye arena ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup bliver åbnet til foråret.

DGI Verdensholdets gymnaster har meldt dets ankomst og får som de første lov til at optræde i hallen, som har været under opbygning gennem en årrække.

Det sker torsdag den 25. april og billetterne til showet er allerede sat til salg på verdensholdet.billetten.dk.

Verdensholdet, som i øjeblikket er på en verdensturné, der bringer det til lande som Sydkorea, Colombia, Argentina, Mexico, USA og Skotland, hvor de i alt skal give 150 shows, kommer formentlig til Sydfyn med et par elever fra netop Gymnastikhøjskolen i Ollerup.

Flemming Fredslund Andersen, der sågar er vokset op i Ollerup og været aktiv i både Ollerup og Svendborg Gymnastikforeninger, er også en del af holdet, og han ser frem til at give opvisning på hjemegnen.

- Jeg glæder mig til at være med til at udvikle det fedeste opvisningsprogram verden nogensinde har set sammen med et alt for fedt hold, siger han ifølge en pressemeddelelse. /heng

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Odense For abonnenter

Odense Kommune betalte for hotel, rejser og en konsulentrapport: Så meget kostede falleret tour-drøm

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce