Annonce
Odense

Verdenskendt DJ spiller på Tinderbox i 2020: Kåret til verdens bedste fem gange

Armin Van Buuren bliver hovednavn på Magicbox på Tinderbox i 2020. Scanpix/Lusi Sargsyan
Den hollandske dj Armin Van Buuren er kåret som verdens bedste dj fem gange. Til juni optræder han på Magicbox til Tinderbox.
Annonce

Hollandske Armin Van Buuren er én af fanebærerne af EDM-genren (Electronic Dance Music) og kåret til verdens bedste dj hele fem gange. Derfor tøver Tinderbox ikke med at kalde det en fænomenal booking, at han til sommer indtager Magicbox-scenen i Tusindårsskoven.

- Perlerækken af fængende produktioner er ubrydelig, og Van Buuren forvandler alt, hvad han rører ved, til elektronisk guld for øregangene. Tidligere i år udgav han det længeventede album "Balance", og med hits som ”Blah Blah Blah” og ”Turn It Up”, der tilsammen er streamet mere end 200 millioner gange, understreger hollænderen, hvorfor han er blandt de bedste DJ’s nogensinde, konstaterer Tinderbox i en pressemeddelelse.

Van Buuren karakteriseres også ved sin bevidste søgen væk fra sin komfort-zone, og det har resultereret i hits som "This Is What It Feels Like", der er nået langt udover trance-universets grænser.

- De elektroniske genistreger bunder blandt andet i en perfektionisme, der gør, at en oplevelse af Armin Van Buuren bag pulten må være på enhver elektronisk musikelskers bucketlist, skriver festivalen.

Armin Van Buuren er ikke det eneste navn, der præsenteres til Magicbox-scenen torsdag 21. november. Den italienske dj-trio Meduza med kæmpehittet "Piece Of Your Heart", australske Hayden James samt den russiske dj og producer Shapov tilføjes også programmet.

Se Van Buurens megahit "Blah Blah Blah" i videoen herunder:

FAKTA: Van Buuren er kåret som verdens bedste DJ fem gange

* Armin van Buuren er født i Holland den 25. december 1976.

* Han tog en kandidatgrad i jura, fordi han mente, det var klogt at have en backup-plan til musikken.

* Armin van Buuren startede i 2001 sit eget ugentlige radioshow "A state of trance", som har været det mest hørte radioprogram verden over med flere end 30 millioner lyttere hver uge i over 40 lande.

* Van Buuren er kåret til verdens bedste DJ af det internationalt anerkendte magasin DJ mag i 2007, 2008, 2009, 2010 og 2012.

* Han har optrådt på store festivaler, klubber, ved store begivenheder og shows.

* I 2013 optrådte van Buuren for den da nyligt kronede konge og dronning i Holland, Willem-Alexander og Máxima. Van Buuren har udtalt, at det var et af højdepunkterne i hans karriere.

* Van Buuren står blandt andet bag sangene "Blah, blah, blah", "This is what it feels like" og "Lonely for you".

Kilde: Arminvanbuuren.dk

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce