Annoncørbetalt indhold

Ventilatorer til kontor og hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Find den rigtige ventilator model


Annonce

Når sommeren kommer tættere på og temperaturen stiger, er det svært at holde hovedet koldt på kontoret og derhjemme. De fleste af os har ikke installeret aircondition eller klimaanlæg. - Med en ventilator får du bedre nætter med god søvn og dage på jobbet med koncentreret arbejde.


Få bedre koncentration på arbejdet med en ventilator

Det er svært at regulere varmen på hjemmekontoret og i virksomheden om sommeren, når det er varmt. Din effektivitet bliver nedsat af varmen. Den stillestående luft føles tung, den kan du slippe for med en ventilator – og når du får frisk luft, har du overskud og er mere oplagt til opgaverne. Du får hurtigt friske pust med en kølig vind.


Skal det være en bordventilator, gulvventilator eller tårnventilator til sommeren 2021?

En bordventilator er forholdsvis lille, du kan placere den hvor du vil og hurtigt forbedre din arbejdspræstation, da du får luft i hovedhøjde. Luften gør at du får en bedre koncentration og ikke sveder og er helt udmattet. Den er desuden nem at gemme væk, når efteråret kommer. USB-bordventilatoren tilslutter du din powerbank, computer, bil m.m. og så har du luft på stranden, job m.v. En gulvventilator er enten en bordventilator på et højt stativ, du kan højdejustere på de fleste og nyde de mange hastighedsindstillinger. Skal det være en lav model fås en kraftfuld model der står på gulvet. Med en tårnventilator får du en stor overflade og en effektiv blæser. Da det høje slanke design ikke fylder så meget og samtidig er kraftig, er den meget anvendelig. Du kan indstille den i højden og tilpasse luftstrømmen på flere modeller. Den bliver stående stabilt også selv om den har en drejefunktion. Du kan få fjernbetjening til mange gulv- og tårnventilatorer, så du kan betjene fra kontorstolen, sofaen, sengen m.m.


Find den rigtige ventilator til dit behov

Hvor vil du have din nye ventilator stående? Skal den dække flere personer og give et pust en gang imellem, så skal du gå efter en der har en oscillerende funktion, det betyder at den bevæger sig fra side til side. Det er nogle af de spørgsmål du skal stille dig selv, når du skal finde en ny blæser enten hjem til eller til arbejdet. Når du har fundet ud af det, kan du se på hvilken type bagefter.


Hvad skal du tænke over, når du køber ny ventilator?

Med al elektronik indkøb er der forskellige ting du skal overveje inden du anskaffer dig nyt. Om du skal købe 15 ventilatorer til hele kontoret eller en enkelt til din stue betyder ikke så meget.

Se på luftgennemstrømning, det måles i m³. Det viser hvor meget luft den flytter i minuttet.

Ønsker du automatisk at få slukket efter 1-8 timer? Så skal du vælge en model med timerfunktion.

Skal den være med LED display eller foretrækker du knapper til at betjene den?

Strømforbrug er også vigtigt, når den skal køre i mange timer. Det kan godt være en kraftig model, selv om den har et lavt watt-forbrug.

De fås i hvid, sort og krom, så den passer ind i enhver indretning.

Har du også brug for varme om vinteren? Med en transportabel aircondition får du ventilation om sommeren og desuden et optimalt indeklima. Du får renset, befugtet og afkølet luften.

Tænk på decibel når du skal vælge. Støjniveauet er vigtigt for dit velbefindende. Står den på kontoret tændt otte timer om dagen og larmer kan det give dig koncentrationsbesvær og hovedpine.


Hvorfor er decibel vigtigt i forbindelse med ventilation?

Lyd måles i decibel, dB. Den korrekte betegnelse er dB (A), da der korrigeres med et A-filter. Det skyldes at vores ører ikke har den samme følsomhed overfor høje og dybe toner. Det er vigtigt at se på hvor højt et lydniveau der er acceptabelt i forhold til hvor den skal stå. Almindelig tale er på 60-70 dB og på et bibliotek er der 40-50 dB.


Hvordan bliver sommervejret 2021?

Det kan jeg ikke spå om, men vejret de seneste år har været forrygende – så mon ikke det igen i år bliver vejr til tidligt at anskaffe sig en ventilator, inden det er for sent … 2018 var det solrigeste år siden 1920. Det var året, hvor Danmarks befolkning stod i kø for at købe ventilatorer og der var udsolgt mange steder. 2020 var det næst varmeste siden 1874 med varme- og hedebølger. Så lad os da håbe, at 2021 gør kunsten efter!


Sov bedre med en ventilator i soveværelset

Du kender det sikkert, det med at ligge og vende og dreje dig rundt fordi det er for varmt, sveden pibler og roen ikke vil indfinde sig på de varme sommerdage. Når det er varmt udenfor, er det dejligt med et friskt pust fra en ventilator, på den måde kan du sove og få en god nattesøvn så du er klar til morgendagen. Du kan eventuelt vælge en model med autosluk, hvis ikke den skal køre hele natten.


Aircondition til det optimale indeklima

Ønsker du det bedste indeklima, skal du kigge efter en mobil aircondition. Den kan bruges hele året, da aircon har flere funktioner. Find den model der passer til dine behov og se om det skal være med eller uden affugter, afkøler, luftfugte, ventilere, varme og du kan endda styre med fjernbetjening/app.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.