Annonce
Indland

Venstrepolitiker: Libergrens opslag har intet med partiet at gøre

Morten Kibæk, der er byrådsmedlem for Venstre i Odense, kan slet ikke kende sig selv i Bo Libergrens opslag på Facebook. Det har ingenting med partiet at gøre, siger han.

Annonce

Den 7. september skrev Bo Libergren, der sidder i Regionsrådet for Venstre, at man skal stoppe al indvandring til Europa og hjælpe dem, der vitterligt har brug for hjælp, uden for Europas grænser. Og så skal man også, hvis det bliver nødvendigt, springe ud af de konventioner, Danmark er med i.

Den udmelding er byrådsmedlem i Odense, Morten Kibæk (V), dog ikke enig i. Slet ikke.

- Det opslag må stå for Bos egen regning. Det er skrevet som privatperson og ikke som medlem af Venstre. Jeg vil gerne understrege, at det ikke er Venstre i Odenses holdning, siger han.

- Det er jo også international politik og ikke kommunalpolitik, og derfor synes jeg, at det er o.k., han skriver det, han mener. Men det har ikke noget med Venstre at gøre, uddyber Morten Kibæk.

Annonce

Kan ikke kende sig selv

Udover at opslaget ikke har noget med Venstre at gøre, så kan Morten Kibæk heller ikke genkende sig selv i opslaget.

- Jeg er lodret uenig. Jeg skrev for nyligt også et læserbrev, hvor jeg netop advarede imod tonen i debatten om flygtninge. Jeg mener, at det er meget uliberalt.

Annonce
Fyn For abonnenter

Det værste halve år i mit liv: Lilleholt sendt til tælling af corona, historisk krise i Venstre og et kølnet venskab med Løkke

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Årets Fynske Sportsnavn: - Det er et kæmpe skulderklap - jeg er stolt, og jeg er beæret

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Kerteminde For abonnenter

Borgmester foreslår letbane-etape til Lindø: Vil gerne drøfte Radikales letbane-drømme

Annonce