Annonce
Sydfyn

Venstre Ærø genvælger formand: - Der er nogle spændende kandidater på vej

Lennart Mogensen blev genvalgt som formand for Venstre Ærø ved generalforsamlingen i mandags.
Mandag havde Venstre Ærø generalforsamling, hvor Lennart Mogensen blev genvalgt som formand, og tre nye ansigter kom i bestyrelsen. Opstillingslisten kommer til august, og der er spændende kandidater iblandt, siger Lennart Mogensen.

Ærø: Ved Venstre Ærøs generalforsamling mandag på Vindeballe Kro genvalgte 22 fremmødte medlemmer Lennart Mogensen som formand samt stemte tre nye ansigter ind i bestyrelsen.

Således træder de to kommunalbestyrelsesmedlemmer for Venstre Mona Madsen og Kaj Nøttrup ind i bestyrelsen sammen med Bente Christensen. Det mangeårige medlem Hans Peter Christensen blev valgt som suppleant.


Annonce


Jeg har nogle stykker på listen, og det er også nogle, der stiller op for første gang. Så det er spændende. Og vi regner med at blive repræsenteret af kandidater fra hele øen

Lennart Mogensen



Ifølge den genvalgte formand skyldes udskiftningen blandt andet alvorlig sygdom hos et par af de afgående bestyrelsesmedlemmer.

Repræsenterer hele øen

Lennart Mogensen blev allerede for nogle måneder siden valgt som spids- og borgmesterkandidat for Venstre Ærø. Hvem der skal supplere ham på listen, er dog endnu ikke offentliggjort, og Lennart Mogensen fortæller, at man vil holde opstillingsmøde i august, så man har sommeren til at finde nogle flere kandidater. Men noget tyder på, at der allerede er kandidater på bedding.

- Der kommer nogle spændende kandidater, siger Lennart Mogensen, selvom han ikke kan røbe, hvem det drejer sig om.

- Jeg har nogle stykker på listen, og det er også nogle, der stiller op for første gang. Så det er spændende. Og vi regner med at blive repræsenteret af kandidater fra hele øen.

Valgprogrammet kommer også efter sommerferien, siger Lennart Mogensen.

- Vi vil gerne have, at kandidaterne er med til at sætte deres præg. Jeg synes også, at dem, der stiller op for første gang, skal have lov til at markere sig. Hvis der fx er et område, man gerne vil gå med, er det jo rart nok at kunne profilere sig på det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

OB

OB-angriber lejes ud til Kolding IF

Odense For abonnenter

Hjertelæge har prædiket førstehjælp i mange år: - Folk har bare en forestilling om, at hjertestop ikke rammer dem.

Annonce