Annonce
Middelfart

Vennerne mødtes for at sige farvel: Holdt et minuts stilhed for afdød 17-årig

Natten til søndag omkom en 17-årig dreng på den gamle Lillebæltsbro i en knallertulykke. Hans 19-årige kammerat blev svært kvæstet. Søndag aften var mange af vennerne forbi for at lægge blomster, tænde lys og holde et minuts stilhed. Foto: Peter Leth-Larsen
Vennerne mødtes søndag aften til et sidste farvel på den gamle Lillebæltsbro, hvor en 17-årig dreng natten til søndag omkom i en knallertulykke.
Annonce

Fredericia: Søndag aften mødtes en stor vennegruppe for at sige farvel og holde et minuts stilhed for den 17-årige, som natten til lørdag mistede livet i en knallertulykke på den gamle Lillebæltsbro.

Ifølge Natasja Sandø, 16 år, der selv var med, var der omkring 50-70 venner.

- De fleste af os mødtes på Gasværkgrunden, og så kørte vi derud sammen i biler og parkerede for enden af Lillebæltsbroen. Så gik vi derud sammen til stolpe 39 fra Fredericia, fortæller hun.

Hun har kendt afdøde i omkring fem år. De mødtes via venner i De Orange Haller og blev efterfølgende gode venner. Hun vågnede til beskeden om ulykken og havde i begyndelsen svært ved at forstå, det var sket. I vennegruppen havde de skrevet sammen om, at de havde lyst til at sige et sidste farvel. Det blev søndag aften omkring kl. 21.

Annonce

Var derude en time

- Vi tændte lys, lagde blomster og skrev et kort med alle vores navne. Så holdt vi et minuts stilhed og snakkede sammen. Vi var nok derude en time cirka, fortæller hun.

Selvom hun fortæller, det var hårdt, så føltes det også rigtigt at tage derud og sige farvel.

- Jeg tror, vi alle efterfølgende var glade for at tage derud. Det var nok den bedst mulige måde at få sagt ordentlig farvel på. Der var mange, som holdt af ham, fortæller Natasja Sandø.

Ulykken skete på den gamle Lillebæltsbro kl. 02.21 natten til søndag, da to unge var på vej til Fredericia på knallert. Politiet kender endnu ikke de præcise omstændigheder omkring ulykken. En 17-årig dreng fra Fredericia omkom, og en 19-årig mand blev hårdt kvæstet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Fyn

Ekstra smitsom: Den engelske coronavariant er fundet i prøver fra OUH hos både patienter og ansatte

Annonce