Annonce
Kultur

Venneforening nedlægger sig selv efter teaterkonkurs: Formålet tjenes ikke længere

Venneforeningen Vores Fredericia Teater har valgt at opløse sig selv. Det sker som naturlig udløber af, at Fredericia Teater sidste år blev erklæret konkurs. Formålet med foreningen tjenes dermed ikke længere. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Fredericia: Siden 2017 har det gamle Fredericia Teater, der sidste år gik konkurs, haft en uafhængig venneforening knyttet til. Vores Fredericia Teater, som ifølge vedtægter havde til formål at ”skabe et folkeligt ambassadørkorps i Fredericia”, som det står beskrevet på foreningens hjemmeside.

Venneforeningen har nu besluttet at indstille til, at foreningen nedlægges.

Det oplyser Kirsten Hassing Nielsen, bestyrelsesmedlem i foreningen.

Annonce

- Vores Fredericia Teater opstod som led i Fredericia Teaters mange aktiviteter, og eftersom teateret gik konkurs sidste år, så tjener det ikke længere et formål at have den her forening, siger hun.

Der er på nuværende tidspunkt i foreningens bestyrelse ikke gjort tanker om at danne en venneforening, der skal knytte sig op ad det nye musicalteater.

Foreningen har, ifølge Kirsten Hassing Nielsen, været vært for en del aktiviteter, og der har også kun været god opbakning til både disse og til foreningen i sin helhed.

20. maj er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, som er en ren formalitet i en opløsningsproces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce