Annonce
Trekantområdet

Venligtsindede beskeder strømmer til efter trist nyhed: - Tusind tak for jeres dejlige mad igennem mange år

Lucullus Smørrebrød har tidligere ligget på hjørnet af Vesterbrogade, hvor der siden var apotek. Arkivfoto: Peter Honoré
Efter Fredericia Dagblad har skrevet om Lucullus Smørrebrøds konkurs, er det strømmet ind med kommentarer, hvor særligt ét ord går igen; trist.

Fredericia: Normalt er der en del at se til på hjørnet af Luthersvej og Fasanvej, hvor Lucullus Smørrebrød har holdt til i årevis. Tirsdag var der dog undtagelsesvis stille og trist.

Disken, som normalt plejer at indbyde til forbipasserendes sult, var tom. Inde i butikken var der stadig liv, men det var ikke af den glade slags, man som kunde har været vant til at blive mødt med.

”Det er med stor vemod, at vi må lukke, men vi har været rigtig hårdt ramt af corona-nedlukningen og ikke mindst ejerens alvorlige sygdom. Vi takker for jeres støtte igennem de mange år." Sådan står det på sedlen i butikkens indgangsparti. Selv ønskede folkene bag butikken ikke at tale yderligere med dagbladet, men udtrykte dog en tak for de mange pæne ord, folk har skrevet i forbindelse med den triste nyhed. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

I 55 år har Lucullus leveret madpakker, højtbelagt smørrebrød og menuer. Nu er æraen slut - "Lukket", som det står på et papir ved indgangspartiet, hvor lukningen bliver begrundet med følgerne af corona-nedlukning og ejerens alvorlige sygdom: Vi takker for jeres støtte igennem de mange år, står der endvidere.

Annonce

I vil blive husket

At det er et stykke Fredericia-historie, som lakker mod enden, ses på kommentarsporet på dagbladets facebookside. Efter den triste nyhed om konkursen er det strømmet ind med venligtsindede beskeder.

"En meget trist besked, tusind tak for jeres dejlige mad igennem mange år," skriver Lene Voldgart Hansen.

Tirsdag formiddag var der ikke mange kunder at spore. En enkelt samarbejdspartner havde lagt vejen forbi. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

"Rigtig trist læsning. Var ansat der som chauffør i 1998-1999. Kirsten er sådan et sødt og rart menneske og en fantastisk arbejdsplads. Kære Kirsten vil ønske dig rigtig god bedring," noterer Danny Christoffersen, imens flere også pointerer, at det er en æra, der slutter.

"Ej det er løgn! Det bedste smørrebrød i byen. Så trist, et stykke Fredericia historie, en epoke - ALT det bedste til jer," skriver Vicki Lykke Thomsen.

Ej det er løgn! Det bedste smørrebrød i byen. Så trist, et stykke Fredericia historie, en epoke - ALT det bedste til jer.

Facebookbruger i en kommentar på Fredericia Dagblad facebookside

"Det er en trist nyhed. I vil blive husket som byens bedste smørrebrødsforretning, altid med smil og god service. Held og Lykke fremover og ikke mindst rigtig god bedring," lyder det fra Birgitte D. Rasmussen.

Lucullus på den gamle adresse på hjørnet af Vesterbrogade, hvor der siden var apotek. Alleryderst til venstre i fotoet kan man skimte og fornemme ejendommen, hvor butikken indtil i går solgte mad til sine kunder. Arkivfoto: Peter Honoré
Annonce
Odense For abonnenter

Tiltale mod 32-årig: Sendte bud efter Abdinurs drabsmand og to andre med skarpladte pistoler

Annonce
Annonce
Annonce
Assens

SF-profil melder sig ud efter interne stridigheder: - SF er ikke et enkeltmandsparti, hvor én person bestemmer alting

Fyn For abonnenter

Forening svindlede med indsamling til kræftramte børn: Formand ville frifindes i landsretten - fik langt hårdere straf

Middelfart

Flere dages ventetid på pcr-test: Regionen åbner ny mulighed for kviktest i Nørre Aaby

Odense

Frygt for Omikron-variant afkræftet: Det er velkendt corona-virus som huserer på Rasmus Rask Skolen

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Nyborg For abonnenter

Unge i Nyborg får deres helt eget byråd

Navne

Annette var en af drivkræfterne bag Interacoustics’ første hjemmeside

Odense

Første uheld: Letbanen støder sammen med personbil under testkørsel

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Kerteminde

Tina åbner klinik på sin landejendom: Nu mangler hun bare et behåret ben

Odense For abonnenter

Manden med arret gør op med den voksne, der forgreb sig på ham som lille: Skriver "afskedsbrev til min pædofil"

Fyn

Hun brænder for det frivillige arbejde for udsatte mennesker: Derfor skal Sarwa Sharif være Årets Fynbo

Annonce