Annonce
Nyborg

Vendt hjem til sin ejermand: Fugleedderkoppen Petra er fundet

Petra er tilbage i sit bur i Møllerparken. Foto: Kasper Riggelsen
Den fugleedderkop, der i slutningen af juni slap ud af sit bur, er nu vendt hjem til sin ejer igen.
Annonce

Nyborg: For fem dage siden vendte fugleedderkoppen Petra hjem til sin ejer Sten Hornum Hansen igen.

I slutningen af juni slap fugleedderkoppen ud af sit bur ved Møllerparken i Nyborg. Ejeren var ved at fange insekter til edderkoppen, da han lettede en smule på låget i dens bur.

I første omgang troede Sten Hornum Hansen, at edderkoppen havde gemt sig i buret, men efter at være stødt på billeder af en fugleedderkop på fri fod i Nyborg på Facebook, gik det op for ham, at det var Petra, der var tale om.


De havde fundet den ude på parkeringspladsen lige der, hvor jeg bor, så den har sikkert bare gemt sig i krattet hele tiden

Sten Hornum Hansen, ejer af fugleedderkoppen


Men i sidste uge vendte Petra så tilbage til sin ejer efter knap en måned i det fri.

- Jeg havde en kammerat på besøg, men havde et ærinde i byen, så mens jeg var væk, kom der nogle og afleverede edderkoppen til min kammerat i en plastikbøtte, lyder det fra Sten Hornum Hansen.

Og det viser sig, at fugleedderkoppen formentlig har været i nærheden af sin ejer hele tiden.

- De havde fundet den ude på parkeringspladsen lige der, hvor jeg bor, så den har sikkert bare gemt sig i krattet hele tiden, siger han.

Annonce

Skylder et tak

Selv om Sten Hornum Hansen flere gange i løbet af den seneste måned har gået ture i området for at lede efter den, lykkedes det ikke at finde edderkoppen. Derfor er han utrolig taknemmelig for, at der er nogle, der har turde at nærme sig edderkoppen og levere den tilbage til ham.

Fugleedderkoppens ejer har taget mange billeder af sit "kæledyr". Her er et af dem. Foto: Sten Hornum Hansen

- Jeg ved ikke, hvem der afleverede den, så jeg har ikke engang fået sagt tak, men jeg er utrolig glad for, at den er hjemme igen. Jeg var overbevist om, at den var blevet spist af et større dyr, når den havde været væk så længe, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Milioner på vej: Rahbæk Juel lover penge til både velfærd og vedligehold

Annonce