Annonce
Sport

Vemmelund igen udenfor i Middelfart

Middelfart-stopper Niclas Vemmelund er en kontant spiller og har karantæne i Holstebro. Foto. Birgitte Carol heiberg
Middelfart jagter femte sejr af fem mulige i Holstebro i 2. division

FODBOLD: Middelfart-træner Jens Letort venter en vanskelig første kamp på naturgræs i Holstebro søndag kl. 13.00.

- De forsvarer sig med fem mand i bagkæden og er svære at åbne op og har haft lige kampe med de tre tophold. Træner Kim Kristensen (red.: tidligere topspiller i Vejle, Frem, FC Midtjylland m.m.)) er god til at holde de unge til ilden ved at skifte meget fra kamp til kamp, siger Jens Letort til Middelfarts hjemmeside.

Middelfart fik et par kostbare advarsler sidst mod Brabrand, der koster Niclas Vemmelund endnu en karantænedag og "matchwinner" Nicolai Frederiksen løb også ind i et gult kort, der koster en dag uden for truppen.

Annonce

- Men skader og advarsler er noget, alle hold bliver udsat for, og netop på bænken er Middelfart rigtig godt besat, uanset hvem der starter inde eller ude. Vi så sidst, at vi kunne kapitalisere det hårde og slidstærke forarbejde, startelleveren havde lavet. Så kunne indskifterne komme ind og gøre arbejdet færdigt. Det er det stof, et vinderhold er gjort af, fastslår Jens Letort.

Middelfart er i begge 2. divisioner det eneste hold, der er startet med at vinde de fire første kampe.

- Vi skal ikke ind og slås med deres fysisk stærke defensiv. Men i stedet udnytte en af vores forcer, tempoet, og at vi har folk, der kan sætte en forsvarer af. Vi skal ikke i luftkamp med dem og vi skal ikke forsøge at tackle os igennem deres kompakte forsvar og deres store folk, tilføjer han på klubbens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Ikke til salg: Olav de Linde-direktør afviser grundejerforenings købstilbud af omstridt areal ved Åløkkeskoven

Dødsfald

Johannes Møllehave er død

Annonce