Annonce
Middelfart

Vellyd: Jazzen gav kroner i kassen

Selv ikke vindpust på 20 meter i sekundet var i stand til at skræmme folk væk. Jazzteltet på Gl. Havn var nærmest proppet med mennesker under de fleste af koncerterne ved dette års jazzfestival. Arkivfoto

Middelfart Jazzfestival kom stærkt tilbage efter sidste års pause og leverede et overskud denne sommer på 88.892 kroner.

Middelfart: Tallene er nu endelig gjort op og viser en omsætning på 800.000 kroner og et plus på 88.892 kroner. Dermed kom Middelfart Jazzfestival i år stærkt tilbage med en ny bestyrelse efter sidste år, hvor den gamle ledelse af flere årsager kastede håndklædet og opgav at gennemføre det, der ville have været den 25. udgave af Middelfart Jazzfestival.

Det er da også en ualmindelig tilfreds formand Flemming Hansen, der fortæller, at eneste fuser i år blev kirkekoncerten med Jette Torp. Med kun 148 solgte billetter resulterede hendes besøg i Middelfart Kirke den 2. august i et minus på 10.000 kroner.

- Men det ødelægger ikke vores gode humør, for vi har fået en fantastisk lokal opbakning, og stort set alt andet endte i plus. Det gælder også nyheder som tarteletfestival og vinsmagning, fortæller Flemming Hansen, der tvivler på en gentagelse af kirkekoncerten næste år.

- Vi skulle have haft 200 gæster ind, før det løb rundt, og når et kendt ansigt som Jette Torp kun kan trække 150 mennesker, har kirkekoncerten måske overlevet sig selv, siger Flemming Hansen.

Annonce

Overskud skal bruges

Middelfart Jazzfestival må som momsfritaget forening ikke opspare en formue. De 88.892 kroner skal derfor ifølge vedtægerne bruges til kulturelle aktiviteter.

- Jeg tænker, vi i bestyrelsen bliver enige om to-tre koncerter, foredrag eller en kombination, som bliver gratis for lokalbefolkningen at opleve. Og så skal vi jo også have holdt en lille fest for de mere end 50 frivillige, som gjorde afviklingen af årets jazzfestival mulig, siger Flemming Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Mette F: Østdanmark skal betale mere for et land i balance

OB

OB ophæver kontrakten med Anders K. Jacobsen: Kan frit forhandle med andre klubber

Annonce