Annonce
Odense

Velkommen tilbage

Annonce

Velkommen tilbage til årets første udgave.

Det tog sin tid, før vores boligtillæg var tilbage efter en lang juleferie, og flere af jer har også henvendt jer og spurgt, om det er sparet væk.

Det er det bestemt ikke, men vi holder altid juleferie, og i år strakte den sig til og med søndag den 3. januar.

Vi er kommet tilbage til, hvad man mildest talt kan kalde en udfordret hverdag her på redaktionen. Vi arbejder alle hjemme på grund af de skærpede restriktioner for at komme covid-19 til livs. Det betyder, at vi de kommende uger ikke kan få adgang til private hjem for at lave reportager til jer læsere.


Vi er kommet tilbage til, hvad man mildest talt kan kalde en udfordret hverdag her på redaktionen.


I stedet vil vi de kommende søndage koncentrere os om at berette om en masse spændende nyt og gammelt design ud fra interviews med designere eller forfattere til bøger om design - samt komme med gode råd til indretning ud fra interviews med indretningsarkitekter.

Jeg hører gerne fra dig, hvis du har et eller flere forslag til, hvilket design eller hvilken form for indretning vi skal beskæftige os med.

Og så hører jeg naturligvis også fra dig, hvis du har kendskab til en bolig, som du mener, vil kunne inspirere vores læsere. Husk blot, at den ikke må være sat til salg eller påtænkes at blive det de kommende måneder.

Godt nytår og endnu en gang velkommen tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Odense

Afdelingschef erkender fejl i motorbane-sag: - Vi har ikke været skarpe nok

Annonce