Annonce
Bagsiden

Velkommen i gemmeskuffen

Ja, selv tak. Vores fordelsklub tilbyder særdeles hårdhændet kundepleje. Ukendt indsender.
Klip fra læsere er også faldet ned i gemmeskuffen.
Annonce

Normalt bringer vi ikke anonyme indlæg på Bagsiden. Ja, faktisk sætter vi en ære i at have så mange læsere og så mange fynske bynavne som muligt repræsenteret her på avisens mest læste side.

Men i dag bryder vi det princip. Bagsideredaktionen skal nemlig snart flytte et andet sted hen i Mediehuset og er derfor i gang med at tømme den store gemmeskuffe.

I denne skuffe har vi fundet en mindre samling af bidrag til vores mest sejlivede serie: Velkommen på Bagsiden.

Har vi indført en særlig valuta i landbruget? Set i kendt fynsk morgenavis af ukendt læser med styr på flertalsendelser.
Annonce

Over 5000 notitser

Gennem 16 år har I læsere dagligt indsendt udklip, som fortjener at blive budt velkommen på Bagsiden.

Det er blevet til over 5000 Velkommen-notitser, men af og til sker det, at indsenderens navn og adresse går tabt på vejen fra mail eller brev til den færdige notits. Så ligger der en fin illustration, som vi ikke kan bringe, fordi vi ikke ved, hvem der har sendt den ind - eller hvad kommentaren gik ud på.

Når sådan et udklip har ligget længe nok på hæve-sænkebordet, glider det - som uafklarede sager nu gør - lige så stille ned i den store gemmeskuffe.

Annonce

Artikler fra skuffen

Det kan vi ikke være bekendt. Derfor bryder vi i dag vores princip om anonyme bidrag og henter anonyme udklip frem i vores flytteserie, "Hvad skuffen gemte".

Indsenderne har sandsynligvis fået bagsidekrus for deres udklip. Skulle det ikke være tilfældet, beder vi jer maile til Bagsiden@fyens.dk og gøre opmærksom på det.

Ved at klikke ind på denne artikel på fyens.dk/bagsiden eller faa.dk/bagsiden kan I læse de andre artikler i serien "Hvad skuffen gemte".

Bruges umiddelbart efter grimt sprog. Set af ukendt læser.
Vistnok indsendt af skuffet kvindelig hotelgæst, der måtte nøjes med cappuccino og toast.
Det er onde sager, man byder børn i dag. Men stor, det er den da. Indsendt af ukendt læser.
Kannibalkaffe. Indsendt af ukendt læser.
En ond, ond far. Men kan man virkelig det? Indsendt af ukendt læser.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce