Annonce
Fyn

Velkendt gæst lægger til kaj: Serenade of the Seas kigger forbi

Serenade of the Seas er det næststørste krydstogtskib, som lægger til kaj i Fredericia i 2018. Skibet er efterhånden et velkendt "ansigt" i byen. Arkivfoto: Mads Hansen

Onsdag 1. august besøger Serenade of the Seas Fredericia med op mod 2146 passagerer og 891 besætningsmedlemmer.

Fredericia: Onsdag lægger en af de efterhånden gamle kendinge vejen forbi Fredericia.

Det er det amerikanske krydstogtskib Serenade of the Seas, som har besøgt byen hvert år siden 2016.

Serenade of the Seas har plads til 2146 gæster og 891 besætningsmedlemmer og lægger til kaj kl. 7. Afgang er kl. 19. Skibet tilhører det amerikanske rederi Royal Caribbean med hovedsæde i Miami. Skibet tilhører Radiance-klassen som også tæller Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas og Radiance of the Seas.

Rederiet har rejsemål over det meste af verden - blandt andet Alaska, Mellemøsten og Sydamerika. Serenade of the Seas er bygget i 2003 og med en længde på 294 meter vil skibet optage en anselig plads på krydstogtkajen.

Annonce

Daglig børneklub

Der er 10 restauranter om bord, og man kan vælge mellem alt fra japansk til italiensk og mexicansk mad. Skibet har også en stor buffetrestaurant, hvor det er muligt at få noget at spise på næsten alle tider af døgnet.

Er man til sport og bevægelse, så tilbyder skibet både mulighed for basketball, minigolf, pools og løbeture langs de øvre dæk. Skibet har desuden et teater med plads til 750 personer, et kasino og 16 bar-, diskotek- og loungeområder.

Serenade of the Seas tilbyder også en række aktiviteter for børn i alle aldre. Der er børneklub dagligt, og der tilbydes også vuggestueservice, kaldet Royal Babies.

Gæsterne steg ombord på skibet i Stockholm den 23. juli og kommer fra Klaipeda, Litauen, inden det lægger til i Fredericia. Turen går videre til Aarhus inden ankomst og afslutning på turen i København 3. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Annonce