Annonce
Læserbrev

Velbekomme

Forsiden på FS den 10. september, troede jeg i første omgang at det var bagside-drengene, men nej, det var sandheden om mad og drikke i det der kaldes Odense Food Festival.

Set i lyset af, at der mange mennesker der dør på grund af hygiejnen, undre det mig at man ikke kan bruge såkaldte ”kagespader” når man skal tage smørrebrødet? Hvad med servietter og lidt at sætte brødet på, var jo nok et andet sted en som på billedet. Har man lige været på toilettet, fik man ikke sat parfumen det rigtige sted, kløede det vist sted?

Men at tage smørrebrødet i det offentlige rum med klør fem, det siger jeg godt nok nej tak til. Velbekomme…

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Før konkurs i kemisagen: Købte båd, betalte private regninger og flyttede 11 biler over i nyt firma

Nyborg

75-årig giver et nap med i børnehaven

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1970: Odense fik ret. Der er for få politifolk

1995 Den omstridte EU-kommissær Ritt Bjerregård (S) er nu direkte i strid med den danske regering. Det ventes, at hun vil meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun agter at beholde sin ministerpension på 166.000 kroner årligt. I forvejen modtager hun 1,3 millioner lavt beskattede kroner i kommissærløn. Statsminister Poul Nyrup (S) tilkendegav ellers klart, at Ritt Bjerregaard bør følge de foregående kommissærers eksempel og give affald på pensionen. I Socialdemokratiet frygter man, at alt andet vil kunne udløse et offentligt stormløb – også mod statsministeren som ansvarlig for hendes udnævnelse. Et nej til at droppe pensionen risikerer at trække tæppet væk under hende i dansk politik. 1970 Odense fik ret. Der er for få politifolk at sætte ind i kampen mod den voldsomme stigning i kriminaliteten. En undersøgelse foretaget af medarbejdere fra Rigspolitiet i København, slår fast, at der intet er i vejen med effektiviteten hos kriminalpolitiet i Odense. - Tværtimod har vi konstateret, at kriminalpolitiet og ordenspolitiet har fundet frem til en fortræffelig form for samarbejde, som nu vil blive kopieret i andre byer, udtaler undersøgelsens leder, kriminalkommissær Arne Pedersen, København. Han skønner, at kriminalpolitiet i Odense har behov for at få tilført fire-fem mand, hvilket må glæde politimester Jens Lønborg, der hidtil forgæves har anmodet om en udvidelse af politistyrken. 1945 Efter hvad Fyens Stiftstidende erfarer, er samtlige ledere af gas- og elektricitetsværker i hele landet kaldt til møde i handelsministeriets en af de første dage i denne uge. Man regner med, at det kan blive nødvendigt at stille dele af den katastrofeplan, der for længst er udarbejdet, i funktion. Hvor store indskrænkninger, der kan blive tale om, er det på nuværende tidspunkt umuligt at sige noget om. Man kan forvente, at de foranstaltninger, der træffes, vil få betydning ikke blot for det almindelige forbrug af gas og elektricitet, men også industri og håndværk samt trafikken vil blive berørt. For trafikkens vedkommende er det sandsynligt, at det vil komme til at gå ud over lokale damptog på søndage.

Middelfart For abonnenter

Storpolitik i strandkanten: Lodsejere fik afløb for frustrationer om Baltic Pipe

Fyn

'Groft uforsvarligt': Entreprenør-ægtepar fra kemisagen på vej mod konkurskarantæne

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];