Annonce
Trekantområdet

Vejlenserne glæder sig til padelcenter

Vejle Padel Center. Illustration: Dansk Halbyggeri A/S
Knap 1500 gange er nyheden om Thomas Gravesens og Kenneth Eskildsens padelcenter blevet kommenteret, delt og liket, og langt de fleste glæder sig.

Vejle: Thomas Gravesens og Kenneth Eskildsens ambitioner om at opføre et stort padel-center i Vejle Nord har fået stor opmærksomhed, siden Vejle Amts Folkeblad afslørede byggeplanerne onsdag morgen.

Og hvis reaktionerne på avisens Facebook-side afspejler interessen for det kommende center og den voksende sportsgren, får de to kompagnoner rigeligt med kunder i den 5500 kvadratmeter store padelbutik.

Det hører til sjældenhederne, at mere end 100 læsere kommenterer avisens nyheder på Facebook. Men historien om Gravesens og Eskildsens projekt er siden onsdag blevet kommenteret 463 gange, liket af 932 brugere og delt 37 gange, og rigtig mange ser frem til åbningen om et års tid.

Annonce

Det er fedt for byen

"Ej hvor er det fedt for byen, skønt at I laver landets fedeste center", skriver Jon Slot Hansen, medejer af Apollo Fitness på Nørremarken.

"Sådan Gravesen, godt at der er nogen, der gør noget godt for deres hjemby," skriver Jesper Sørensen, tidligere medejer af Rehabiler.

"Den sport havde jeg ikke hørt om, men der er da både motorik, bevægelse og konstant fokusering. Spændende," skriver debattør Troels Vesterlund Nielsen, mens de tre byrådsmedlemmer Kenneth Fredslund (DF), Christoffer Melson (V) og Hans Hoffensetz (V) også er svært tilfredse med planerne i hjembyen.


Sådan Gravesen, godt at der er nogen, der gør noget godt for deres hjemby.

Jesper Sørensen


Annonce

Tre etagers bygning

Rigtig mange opfordrer hinanden til at spille, når centeret åbner til næste år, mens et par stykker kommenterer, at Thomas Gravesen tilsyneladende er blevet træt af at køre til Kolding -  hvor han ofte spiller padel - og nu bygger sit eget center.

Her bliver der plads til 13 indendørs og fire udendørs padelbaner, og i hallen udføres den centrale bane som en nedsænket center court med omkring 250 tilskuerpladser.

I forbindelse med padelhallen opføres en tre etagers bygning i betonelementer med forskellige faciliteter som shop, kontor, møderum og omklædning.

Først skal projektet dog rentegnes, og siden skal Vejle Kommune give den endelige byggetilladelse, inden byggeriet kan gå i gang.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce