Annonce
Nordfyn

Vejledning: Nordfyns Kommune tilbyder kursus til alle med diabetes 2

Nordfyns Kommune tilbyder nu kurser for diabetikere, der er motiveret for at ændre livsstil. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Nordfyn: Er du motiveret for en livsstils-ændring i din hverdag, eller vil du gerne opdateres på viden om din diabetes 2?

Sådan spørger Nordfyns Kommune i en pressemeddelelse.

- Du har nu mulighed for at tilmelde dig et af vores to diabetes 2-holdforløb i Nordfyns Kommune, fortælles det.

Der er to hold:

Hold 1 er især til dig under 65 år. Holdforløb med fokus på livsstils-ændring i din hverdag samt holdspil ved hver undervisningsgang. Forløbet strækker sig over otte mødegange med begyndelse tirsdag 5. marts kl. 15.30-17.45 i Sundhedshuset Bogense.

Hold 2 er især til dig over 65 år. Holdforløb med fokus på håndtering af din diabetes 2 i hverdagen. Der indgår sessioner med fysisk aktivitet i nogle af undervisnings-gangene. Forløbet strækker sig over otte mødegange med fra tirsdag 5. marts kl. 13.00-14.30. Også det foregår i Sundhedshuset Bogense.

I begge forløb arbejder den enkelte med sine mål og ønsker for livsstilsændring i sin hverdag.

Man får ligeledes mulighed for at tilegne sig nye redskaber, som kan bruges i den enkeltes hverdag, så det er én selv, der styrer sit liv med diabetes.

Pårørende er velkomne til at deltage,og man skal selv sørge for transport. /SH

Annonce

Mere

Lyder det som noget for dig?Så kontakt Sundhed & Forebyggelse i Nordfyns Kommune og hør mere om forløbet.

Mail: sundhedogforebyggelse@nordfynskommune.dk

Telefon: 21 56 33 70 kl. 11-13 alle hverdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter politiaktion

Annonce