Annonce
Faaborg-Midtfyn

Veje spærres af i Ringe: Stort triatlonstævne med 200 deltagere i Ringe i weekenden

Der har tidligere været store triatlonstævner i Ringe. Her skifter deltagerne til cyklen ved DM for hold i 2011. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Omkring 200 deltagere vil svømme, cykle og løbe lørdag og søndag i Ringe. Det bliver et af de første større idrætsstævner i år efter genåbningen.

Ringe: Der bliver svømmet, cyklet og løbet i Ringe på lørdag og søndag, hvor et af årets første større idrætsstævner bliver afviklet med den lokale triatlonklub, Ringe Tri, som arrangør i samarbejde med Triatlon Danmark, Idrætscenter Midtfyn og Faaborg-Midtfyn Kommune.

Omkring 200 deltagere har tilmeldt sig stævnet, der på grund af coronarestriktionerne flere gange har måttet justere i programmet. Den seneste aftale, der blev indgået mellem regeringen og størstedelen af Folketingets partier natten til tirsdag i denne uge, betyder, at alle aldersgrupper kan dyrke idræt fra torsdag den 6. maj.

- Vi er glade for, at der er blevet åbnet for, at også folk mellem 18 og 69 år må svømme i hallen, siger Troels Stubager, formand for Ringe Tri og i øvrigt også mangeårig formand for Ringe Svømme-Klub.

Annonce

De skiftende restriktioner har givet ekstra planlægningsarbejde.


Vi har justeret det løbende, så vi kan gennemføre det. Vi er fuldt oppe at køre og klar.

Troels Stubager, formand for Ringe Tri


- Vi har justeret det løbende, så vi kan gennemføre det. Vi er fuldt oppe at køre og klar, siger Troels Stubager.

Deltagerne i weekendens triatlonstævne skal svømme i idrætscenter Midtfyns svømmehal, og spørgsmålet er, hvor mange der må være ad gangen i svømmehallen, når de nyeste beslutninger om de gældende restriktioner kommer senere på ugen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

DM i aquatlon

Han slår fast, at stævnet gennemføres lørdag den 8. maj med DM i aquatlon (som består af svømning og løb), DM-serie for aspiranter (10-23 år), DM i mix-relay samt supersprint for den danske triatlon-elite.

Søndag den 9. maj afvikles Ringe Tris eget triatlonstævne, hvor man skal deltage i en af følgende distancer: 200 m svømning, 9 km cykling og 2 km løb eller 400 m svømning, 18 km cykling og 4 km løb. Der kan deltages både som enkeltperson eller som gruppe, og her kan man tilmelde sig frem til søndag klokken 10.

- Oprindeligt skulle det hele have været afviklet samme dag, men på grund af begrænsningerne for, hvor mange der må være i svømmehallen ad gangen, har vi lavet det over to dage, forklarer Troels Stubager.

Stævnet skulle egentlig have fundet sted i maj sidste år, men blev på grund af coronasituationen skubbet til 29. august 2020, hvor det igen måtte aflyses. Så nu skal tredje gang gerne være lykkens gang for triatlonklubben fra Ringe.

Annonce

Veje spærres af

I forbindelse med stævnet vil flere veje blive spærret af i Ringe lørdag i tidsrummet klokken 10 til 18:

Floravej fra Idrætscenter Midtfyn til krydset ved Rolighedsvej.

Rolighedsvej/Gestelevvej fra krydset ved Søvej og ud til (men ikke med) rundkørslen ved Golfparken/Bøgedalsvænget.

Holmehøjvej fra Rolighedsvej og til og med parkeringspladsen ved Midtfyns Gymnasium.

Der vil derfor ikke være mulighed for at komme ud fra de omkringliggende veje i ovenstående tidsrum. Der ligger en seddel i postkassen ved alle berørte husstande, hvor kontaktpersoner etc. står nævnt, oplyser Ringe Tri.

- Vi har allerede haft kontakt til nogle af beboerne i de berørte områder, siger Troels Stubager.

Man kan se mere om stævnet på ringetri.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce