Annonce
Odense

Vejarbejde spærrer ringvej i Odense i to uger

Mandag aften spærres Kløvermosevej mellem Falen og Sdr. Boulevard. Spærringen gælder i begge retninger og varer indtil fredag 27. september - dog kun i tidsrummet klokken 22 til 05 den følgende morgen. Arkivfoto: Louise Koustrup.
Det bliver permanent forbudt at svinge til venstre for bilister, der vil til eller fra Elsesmindevej. Forbudet indføres i forbindelse med ændringen af Kløvermosevej, som får to vognbaner i retning mod Sdr. Boulevard.

Odense: Mandag aften bliver Kløvermosevej spærret på strækningen mellem Sdr. Boulevard og Falen. Spærringen, som gælder for trafik i begge retninger ad ringvejen, skyldes arbejdet med at ændre Kløvermosevej, som får to vognbaner i retning mod Sdr. Boulevard og et spor i retning mod Roesskovsvej.

Spærringen gælder kun i tidsrummet fra klokken 22 til 5.00 næste morgen, og den varer indtil fredag 27. september.

Ugen efter bliver en anden del af Kløvermosevej dog spærret, oplyser Odense Kommune. Fra onsdag 30. september til torsdag 10. oktober rykker vejarbejdet til den vestlige side af Falen, og Kløvermoseveje spærres derfor fra Falen til Roesskovsvej.

Også på denne strækning gælder spærringen i timerne fra klokken 22 til klokken 5.00 den følgende morgen.

Der bliver skiltet med omkørsel i området.

Annonce

Permanent venstresvings-forbúd

I forbindelse med vejarbejdet bliver det fra mandag 30. september forbudt at svinge til venstre fra Kløvermosevej ind ad Elsesmindevej (i retning mod friluftsbadet og kolonihaverne), og det bliver forbudt at svinge til venstre ad Kløvermosevej fra Elsesmindevej.

Ændringen er permanent, oplyser Odense Kommune. Fremover bliver der altså kun indkørsel til Elsesmindevej, når man kører i retning mod Sdr. Boulevard, og fra Elsesmindevej bliver det kun tilladt at svinge til højre ad ringvejen.

Der bliver anlagt en dobbeltrettet cykelsti mellem Roesskovsvej og Elsesmindevej, så cyklister kan komme til og fra friluftsbadet og kolonihaverne uden at skulle krydse Kløvermosevej.

Ombygningen af Kløvermosevej skal forbedre rejsetiden for bilister, der kører i retning mod Sdr. Boulevard, særligt i myldretiden. Ændringerne af vejen betyder, at alle vognbaner bliver smallere. Hastighedsbegrænsningen vil fortsat være 60 km/t i begge retninger, men i retning mod Sdr. Boulevard vil der ikke længere være sammenfletninger, oplyser Odense Kommune.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce