Annonce
Odense

Vejarbejde i Odense-kryds: Ensretning og delvis spærring i fem timer

Der skal støbes skinner fast til letbanen i krydset Middelfartvej/Grønløkkevej, og det lukker natten til fredag krydset for tvægående trafik. Arkivfroto: Nils Svalebøg.
Krydset ved Middelfartvej/Grønløkkevej blev onsdag åbnet for tværgående trafik, men letbanearbejdet i krydset er ikke færdigt, og natten til fredag lukkes krydset igen.
Annonce

Odense: Onsdag morgen blev der atter åbnet for trafik på tværs af Middelfartvej ved Grønløkkevej-krydset i Odense efter flere ugers arbejde med at lægge skinner til den kommende letbane. Men arbejdet er ikke færdigt, og natten til fredag bliver krydset atter delvist spærret, oplyser Odense Letbane.

Der skal både arbejdes i krydset og støbes skinner fast på strækningen mellem Grønløkkevej og Christmas Møllers Vej, og derfor bliver Middelfartvej ensrettet fra Christmas Møllers Vej i retning mod centrum frem til Grønløkkevej.

Det bliver dog en kortvarig ensretning - den træder i kraft ved midnat natten til fredag og varer ifølge planen frem til fredag morgen klokken fem.

Arbejdet i krydset ved Middelfartvej/Grønløkkevej betyder, at det ikke vil være muligt at krydse Middelfartvej fra Grønløkkevej, hverken fra nord eller syd. Trafikanter, som kommer fra syd, kan dog svinge til højre ind ad Vesterbro, ligesom bilister, som kører ad Middelfartvej i retning mod centrum, kan svinge til højre ad Grønløkkevej.

Bilister, som kommer fra den nordlige del af Grønløkkevej og skal i retning af Bolbro, må køre ad Rugårdsvej. Bilister, som normalt ville køre mod syd ad Grønløkkevej, henvises til at køre ad Rugårdsvej i retning mod centrum og dreje af ved Fjordsgade og køre ad Vestre Stationsvej, Store Glasvej og Fælledvej, som munder ud i Falen.

Arbejdet natten til fredag har ingen indflydelse på cyklister og fodgængere, og når ensretningen ophæves fredag morgen, vil det atter være muligt at krydse Middelfartvej fra Grønløkkevej, oplyser Odense Letbane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Fødselarens fine gæst tog regn og blæst med humør - kronprinsessen fik hilst på broen til lands og til vands

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce