Annonce
Alarm 112 Nordfyn

Vej er genåbnet efter voldsomt uheld - 31-årig mand er kørt til OUH med hovedskade

Et færdselsuheld med to biler, som er stødt ind i hinanden ved Bladstrup mellem Søndersø og Otterup, var mandag morgen årsag til, at politiet afspærrede Bladstrupvej mellem Stomosevej og Hjadstrupvej. Politiet oplyser lidt før klokken otte, at spærringen er ophævet. Foto: Henrik Larsen
To biler er mandag morgen stødt sammen nær Otterup, hvor den ene bilist mistede kontrollen over sin bil på Bladstrupvej.
Annonce

Bladstrup: Fyns Politi spærrede mandag morgen Bladstrupvej mellem Stomosevej og Hjadstrupvej, mens en bilinspektør undersøgte forholdene på stedet, hvor to biler tidligere mandag morgen stødte sammen. Klokken 7.45 oplyste politiet på Twitter, at vejen er blevet genåbnet.

Politi og redningsmandskab fik klokken 4.56 en melding om et færdselsuheld med fastklemte på Bladstrupvej - den første melding fra politiet mandag morgen lød på, at der umiddelbart ikke var tale om et alvorligt uheld, men politiet oplyste siden på Twitter, at en 31-årig mand fra Otterup er blevet kørt på Odense Universitetshospital med et hovedtraume.

Den anden er ifølge Thomas Jasper, indsatsleder ved Fyns Politi, formentlig sluppet med knubs og skrammer.

- Den 31-årige kommer kørende på Bladstrupvej mod vest. I svinget mister han herredømmet, så han kommer over i rabatten i højre side. Han forsøger at rette op, hvorefter han kommer over i venstre side, hvor den anden bil kommer kørende.

Annonce

Der var fart på

Mandag morgen var det endnu for tidligt at sige noget om farten.

- Man kan bare sige, at man kan se, at der har været fart på, da de ramte hinanden, sagde Thomas Jasper ved ulykkesstedet.

Sammenstødet skete på en lige strækning af vejen umiddelbart nord for Bladstrup.

Det er endnu for tidligt at sige noget om farten i forbindelse med uheldet mandag morgen ved Otterup. Foto: Henrik Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce