Annonce
Nordfyn

Ved du noget?: Dreng med voldsomme skader fundet i morges - kort efter blev en ung mand kørt til OUH

En 21-årig mand blev lørdag morgen bragt til Odense Universitetshospital, hvor han kom i behandling for et benbrud og en skade i ansigtet. Ifølge mandens forklaring var han tidligere på morgenen blevet påkørt af en bil i Otterup. Bilisten stak af fra stedet. Arkivfoto: Michael Bager.
Fyns Politi er lørdag i gang med at undersøge, hvad der er op og ned i to sager fra Otterup, hvor unge mænd er kommet til skade. Politiet vil gerne høre fra personer, der kan bidrage til efterforskningen.
Annonce

Otterup: Det er indtil videre uklart, om der er en sammenhæng mellem to anmeldelser, som Fyns Politi fik inden for cirka en time lørdag morgen. Omkring klokken 4.50 lørdag morgen fik politiet en anmeldelse fra en adresse på Stadionvej, hvor en ung mand havde indfundet sig. Ifølge anmelderen havde han nogle voldsomme skader i ansigtet.

- Vi kører derop og finder en ung mand på 17 år fra Odense. Og vi kan se, at det er ganske rigtigt; han har objektivt set nogle forholdsvis voldsomme skader i ansigtet. Han kunne ligne en, der har fået en voldsom omgang tæv, måske endda spark i ansigtet eller slag med genstande. Eller også er han blevet kørt ned, siger vagtchef hos Fyns Politi Lars Thede.

Umiddelbart havde den 17-årige dog ikke andre skader på kroppen, som han ifølge politiet nok ville have, hvis han havde været udsat for en påkørsel.

Den 17-årige har til politiet forklaret, at han har været sammen med nogen i Odense - han kan dog ikke huske, hvem det var, og han husker heller ikke, hvordan han er kommet til Otterup.


Spørgsmålet er, om de to sager hænger sammen. Det kan vi ikke udelukke, men vi kan heller ikke sige med sikkerhed, at de gør det, eller at de er følgehandlinger af hinanden.

Vagtchef Lars Thede, Fyns Politi


Annonce

Benbrud efter påkørsel

En time senere fik politiet en anmeldelse fra Odense Universitetshospital, som havde fået en 21-årig mand fra Otterup til behandling.

- Han havde været sammen med en anden kammerat, og de havde efter eget udsagn stået i en indkørsel på Søndergade og ladet deres vand, da der kom en mindre, mørk bil, som påkørte den 21-årige. Han røg hen over bilen og pådrog sig et benbrud og fik en skade i ansigtet, fortæller vagtchef Lars Thede.

Bilen fortsatte fra stedet, uden at føreren gav sig til kende.

- Spørgsmålet er, om de to sager hænger sammen. Det kan vi ikke udelukke, men vi kan heller ikke sige med sikkerhed, at de gør det, eller at de er følgehandlinger af hinanden. Vi kan heller ikke sige, hvad der er gået forud, eller om vi har den fulde sandhed indtil videre, siger Lars Thede.

- Men det er de oplysninger, vi har at arbejde med, og derfor vil vi gerne høre fra nogen, der kan berige os med oplysninger, så vi kan få mere lys over sagen, siger han.

Politiet tager imod oplysninger på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce