Annonce
Kerteminde

Ved du noget? Designertyve slog til på to adresser - se her listen over de stjålne luksusmøbler

Der var desuden indbrud i en virksomhed natten til lørdag på Hans Tausensgade i Langeskov. Her var en kælderdør opbrudt, men der var intet stjålet. Arkivfoto: Søren Gylling
Fyns Politi undersøger to indbrud, hvor der er stjålet designermøbler, og de er interesserede i at høre fra offentligheden, hvis nogen kan hjælpe til opklaringen.

KERTEMINDE/MUNKEBO: Hen over weekenden har to huse i Kerteminde Kommune været udsat for indbrud, hvor en eller flere gerningsmænd er sluppet afsted med en række designermøbler.

I Munkebo gik det ud over en ejendom på Dyssevænget, hvorfra der blev stjålet seks Wegner Y-stole i lys eg med siddepuder i læder, en PH 80 gulvlampe med rød top og to styk PH Klaverlamper.

Villaen har været sat til salg i februar i år, og der har man haft billeder af indboet i salgsopstillingen, fortæller Anders Lundegaard, politikommissær i Fyns Politi.

Annonce

- Det er desværre ofte, at vi ser, at der nogen, der udnytter det, advarer han.

Et kældervindue var blevet aflistet, hvorefter hele huset var rodet godt og grundigt igennem, hvilket er sket på et tidspunkt mellem torsdag klokken 14 og frem til lørdag klokken 13.30.


Hvis nogen synes, de har noget, de kan bidrage med i forhold til opklaringen, er vi meget interesserede i det.

Anders Lundegaard, politikommissær i Fyns Politi.


Designertyveri mere

På Odensevej slog en eller flere designertyve til i en villa, der er en smule tilbagetrukket fra vejen umiddelbart overfor Kerteminde Roklub.

Her var et stuevindue opbrudt i tidsrummet mellem torsdag klokken 20 og frem til søndag klokken 14.25.

Efterfølgende var en Louis Poulsen-lampe af modellen Ellipse stjålet fra entreen, hvor den var blevet skåret ned fra loftet, hvorefter flere skabe og skuffer var åbnet og undersøgt for effekter.

- Vi har sikret os nogle spor i form af DNA fra nogle udsatte steder inde på gerningsstedet, men de skal først sendes til analyse, siger Anders Lundegaard og tilføjer om begge indbrud:

- Hvis nogen synes, de har noget, de kan bidrage med i forhold til opklaringen, er vi meget interesserede i det.

Det kan ske via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce