Annonce
Trekantområdet

VB'er ramt af corona - midtbanespiller misser AGF-kampen

Ylber Ramadani er ikke med, når VB mandag møder AGF, da han har været smittet med covid-19. Arkivfoto: Mette Mørk
Ylber Ramadani blev smittet med covid-19, da han var hjemme i Albanien i forbindelse med Nations League-kampene.
Annonce

Vejle: Endnu en spiller hos Vejle Boldklub er smittet med covid-19.

Den smittede spiller er Ylber Ramadani, som kom i kontakt med corona-virus, da han var hjemme i Albanien for at spille landskampe.

I første omgang tilbragte Ylber Ramadani en uge i isolation i Albanien, som corona-protokollen i forbindelse med landskampe foreskriver. Fredag kom Ylber Ramadani så tilbage til Danmark.

- Han blev konstateret smittet en uge tidligere, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

Annonce

Kan træne med VB-truppen

Ylber Ramadani har ifølge Jacob Krüger været uden symptomer i hele sygdomsforløbet og kan derfor allerede nu træne, men han spiller ikke, når VB på mandag sæsondebuterer i Superligaen med udekampen mod AGF.

En spiller, som er smittet med covid-19, skal holdes en uge i isolation og uge efter igennem et genoptræningsprogram, inden han atter må spille kampe.

Dermed er Ylber Ramadani til rådighed, når VB i anden runde får besøg af Sønderjyske, da den kamp spilles søndag 20. september.

Ifølge Jacob Krüger er der ingen risiko for, at Ylber Ramadani var smittet, inden han rejste til Albanien og altså bragte smittet med fra Vejle.

- De albanske landsholdsspillere blev testet, da de kom til Albanien, og Ramadanis første test var negativ, siger Jacob Krüger.

Annonce

Kom ikke i kamp for Albanien

Det var i forbindelsen med den anden test af de albanske landsholdsspillere, at Ylber Ramadanis viste sig positiv. Dermed kom Ylber Ramadani slet ikke i kamp for Albanien, som i Nations League mødte Hviderusland og Litauen.

Ramadani er den tredje VB-spiller, som bliver testet positiv for corona. Diego Montiel blev testet positiv, da spillerne mødte ind efter forårets lange coronapause, og Sergiy Gryn blev testet positiv, da spillerne mødte ind efter sommerpausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce