Annonce
Erhverv

Vaskemaskiner, støvsugere og køleskabe: El-forretning udvider stort og er igen i offensiven

Morten Nielsen, i gul skjorte, overtog for snart 12 år siden Flemming Nielsen A/S sammen med sin svoger, og nu er de klar med endnu en udvidelse. Det er en hvidevare-afdeling, og her finder man Steen Fonager, til højre, som netop er blevet ansat. Foto: René Johansen
Flemming Nielsen A/S er på vej med en fordobling af kvadratmeterne i butiksdelen. Det giver plads til en helt ny afdeling.

Ringe: Det er et halvt år siden, at elektriker-virksomheden Flemming Nielsen A/S på Lundsager købte Flindt Hansen EL i Gislev, og dermed øgede medarbejderstaben til 24.

Nu er det midtfynske elfirma igen i offensiven. Ikke med et opkøb, men derimod med en udvidelse af butiksdelen - en udvidelse, der fordobler antallet af kvadratmeter i butikken.

Det oplyser Morten Vestermark, medindehaver af virksomheden.

Annonce

- Vi har plantet et ben solidt i detailbranchen og haft nogle meget gode år med salg af lamper. Vi har solgt lidt hårde hvidevarer ved siden af, og nu vil vi gerne gøre noget mere ved den del, forklarer Morten Vestermark.

- Derfor har vi ansat en god mand med erfaring fra hårde hvidevarer-branchen, og som samtidig har interesse for lys. Han synes, at det er spændende udfordring, at vi laver en kombination af designlamper og kvalitets-hvidevarer.

Ny tilbygning

Det er cirka fire år siden, at el-virksomheden ved siden af det traditionelle elektriker-arbejde satsede endnu mere på lampe-salg end tidligere - og blev en del af Lysmesteren.

- Vi har haft lidt hårde hvidevarer stående, men nu bliver det en reel afdeling, bemærker Morten Vestermark, der i samme ombæring understreger, at mindre el-artikler som krøllejern, el-tandbørster og lignende ikke bliver at finde i butikken.

Morten Vestermark og Jørgen Hansen overtog virksomheden Flemming Nielsen A/S i 2009. De har haft stor succes med at satse mere på salg af designer-lamper, og nu følger hårde hvidevarer efter. Arkivfoto: René Johansen

Det gør til gengæld vaskemaskiner, støvsugere og køleskabe, og for at få plads til de ting inddrages en del af det nuværende lager. I stedet skal der opføres en ny hal i forlængelse af de to nuværende bygninger på matriklen.

Den nye hal bliver på cirka 400 kvadratmeter.

- Vi har søgt kommunen om lov til at bygge en hal, og den ansøgning ligger lige nu i kommunen, og vi venter spændt på at få grønt lys, siger Morten Vestermark, som skyder på, at der nu skal investeres i omegnen af en million kroner.

Annonce

Mere genbrug

Hvornår ansøgningen lander, og opførelsen af hallen kan begynde, det er endnu uvist, men arbejdet med at få skabt den nye afdeling er i fuld gang.

- Vi skal ikke konkurrere med Elgiganten. Vi vil gerne handle med lokale og oplandet, men det skal være fordi, at de gerne vil have den personlige betjening, råd og vejledning og få trygheden i, at det er fagfolk, som kommer ud og installerer tingene, siger Morten Vestermark.

- Vi kan ikke vide, hvor stor efterspørgsel der vil blive, og vi havde ikke gjort det her, hvis vi skulle bygge en ny butik et sted. Vi er spændte på, hvor meget det kan give, tilføjer han.

Med en stigende miljøbevidsthed hos forbrugerne forventer Morten Vestermark i øvrigt, at der fremover skal repareres flere komfurer, køleskabe og andre hårde hvidevarer. Derfor har virksomheden øjnene rettet mod nye medarbejdere, der også besidder de egenskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce