Annonce
OB

Varierede forfriskninger og gammel kending i Herning

Der var sørget for masser af forfriskninger til mediehusets udsendte. Foto: Leif Rasmussen

Fodbold: Hørt omkring presserummet fra en dyb midtjysk mandlig strube som kommentar til den verserende sexisme-debat: - Nu må man fan'eme heller ikke gå nedringet mere, sagde han med dyb frustrationen i stemmen.

----

Sveinn Aron Gudjohnsen var ikke med OB-truppen, fordi holdkammeraten og målmanden Elias Olafsson blev smittet, da de to var med Islands U21-landsholdstrup i Island for at spille mod Italien. Den kamp blev aldrig til noget, fordi italienerne havde spillerede med symptomer. Elias Olafsson skulle have stået for Fredericia i søndagens udekamp mod Vendsyssel.

----------------------

Sveinn Aron Gudjohnsen viser ifølge ob.dk ingen symptomer og har afleveret en negativ test ved hjemkomst, men OB følger alle protokoller og holder ham i karantæne, mens en ny test foretages.

-----

OB var iøvrigt uden de skadede Alexander Juel Andersen, Mart Lieder og Christian Vestergaard plus den nytilkomne Moses Opondo, der for et par uger ellers ved at komme i ordentlig form.

-----

Pressen fik serveret en sandwich med kylling og bacon og det er i underkanten af, hvad der ellers er kutyme på MCH Arena. De geskæftige midtjyder plejer også at garnere serveringen med en pølsebillet til en ristet med brød og en vand. Af COVID-19-hensyn var pølsevandet lukket.

-----

OB's Rasmus Nissen scorede et kanonmål, da fynboernes U19-hold vandt 4-0 over Vejle på kunstgræsset i Ådalen. Efter seks minutter fik han bolden lige nede på egen halvdel og så østjydernes keeper var langt ude og sparkede den flot over ham og ned i målet. Nissen scorede yderligere et mål, mens Simon Skøtt og Valdemar Ibsen scorede de øvrige mål.

-------

Sport Fyn hilste på Daniel Høegh, der netop er flyttet op til et lejet hus i Silkeborg med de sidste møbler. Nu kommer kone og barn med op fra Heerenveen. Lørdag tog han plads med mundbind på reservebænken, der i disse tider er på tribunen. Den tidligere OB'er ville formentlig gerne have været med mod sin gamle klub. Sport Fyn ilede med en melding om, at hans barndomsklub Dalum havde besejret Middelfart med 4-3.

-----

Emmanuel Sabbis mål lignede grangiveligt det Bashkim Kadrii scorede for OB som sejrsmål i Herning for 13 måneder siden. En kontra, en forsvarer, der bakker og en skarp rundskæv med venstrebenet over i det lange hjørne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Gense live-læsermøde: Minister besvarede fynboernes spørgsmål inden trafik-forhandlinger for milliarder

Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

Nordfyn For abonnenter

Brugsuddelere i nødråb til politiet efter bekostelige tyverier: Samme tyv med smag for champagne og dyre vine kommer igen og igen

Annonce