Annonce
112

Varevogn blev hærget: Indbrud i fire biler parkeret ved banegård

Fire bilejere fandt i løbet af tirsdag deres køretøjer med en knust siderude, efter de havde holdt parkeret ved Nyborg Station. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
En tyv tømte en pulverslukker i en af de fire biler, som i begyndelsen af ugen blev udsat for indbrud, mens de holdt parkeret ved Nyborg Station.

Nyborg: Den første kontaktede politiet tirsdag klokken 8.53. Og siden fulgte yderligere tre anmeldelser fra bilejere, som i løbet af tirsdagen opdagede, at deres bil havde været udsat for indbrud.

Alle bilerne var parkeret ved Nyborg Station, og fremgangsmåden ved indbruddene så ud til at være ens: En knust siderude havde gjort det muligt for tyven at åbne en dør og forsyne sig med mulige værdigenstande.

Anmeldelsen klokken 8.53 lød dog ikke kun på indbrud og tyveri. Ejeren af en Opel Vivaro fandt den ene af varebilens sideruder knust og kunne se, at der var stjålet en Iphone-oplader fra bilen. Men derudover havde tyven også taget sig tid til at tømme en pulverslukker i bilen, oplyser Fyns Politi.

Nogle timer senere, klokken 12.30, kom ejeren af en Smart Fortwo tilbage til sin bil, som havde været parkeret ved stationen siden mandag klokken 13.45. En siderude var blevet knust, men umiddelbart kunne ejeren ikke se, at noget var blevet stjålet fra bilen.

Det var der heller ikke fra en Peugeot 307, som havde været parkeret siden mandag klokken 10.30. Tirsdag klokken 12.30 kom ejeren tilbage og fandt en siderude i passagersiden knust. Inde i bilen var handskerummet blevet brækket i stykker, men umiddelbart manglede der ikke noget.

Det gjorde der til gengæld i en ny Ford Kuga, som havde stået på parkeringspladsen ved stationen siden mandag klokken syv. Da ejeren ville åbne bilen tirsdag klokken 17.20, var den forreste siderude i passagersiden blevet knust, og bilen var blevet gennemrodet, oplyser Fyns Politi.

Der manglede et aftageligt anhængertræk og en ildslukker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

April 1960: Rugby på Fyn

Annonce