Annonce
Indland

Varetægtsfængslet: 28-årig anholdt med sexlegetøj og sigtet for sex med mindreårig

En 28-årig mand blev varetægtsfængslet frem til 11. marts, da dommeren vurderede, at han ikke vil kunne holde sig fra at se en 14-årig pige fra Vestfyn, som han gentagende gange har set, siden hun var 13. Arkivfoto
  • En 28-årig mand fra Sjælland blev tirsdag fængslet frem til retssagen mod ham den 11. marts.
  • Han er sigtet for 18 lovovertrædelser om et seksuelt forhold til en 14-årig pige fra Vestfyn, som han har haft kontakt med siden 2017, selv om han havde fået forbud mod at se hende.
Annonce

Tirsdag blev en 28-årig mand fra Sjælland varetægtsfængslet frem til 11. marts, hvor der skal afsiges dom ved Retten i Odense for op til 18 forhold, han er sigtet for. De handler alle om hans kontakt til en nu 14-årig pige fra Vestfyn.

Manden er sigtet for at have haft sex med en mindreårig og for at unddrage vedkommendes mor forældremyndigheden.

Han har indrømmet at have haft sex med pigen ved to lejligheder, i juli og i august 2018, kort efter hun var fyldt 14 år. Kontakten har stået på siden oktober 2017, hvor pigen var 13 år. De stiftede bekendtskab med hinanden på chatsiden Omegle.

Dommer Alex Nymark begrundede varetægtsfængslingen med, at der er risiko for, at manden vil fortsætte med at have kontakt med pigen.

- Selv om du har været anholdt og afhørt flere gange og fået at vide, du ikke må se pigen, er du blevet ved med at hente hende så sent som i sidste weekend, lød det fra dommeren.

Forinden havde den sigtede blandt andet udtalt i retten:

- Jeg gør det for hendes skyld, og fordi hun har brug for mig.

Politiet har tidligere afhørt ham om hans kontakt til pigen den 15. juni, 18. august, 5. november og 6. januar. Alligevel valgte han igen at hente pigen og tilbringe weekenden med hende frem til den 14. januar. Det indrømmede han ved grundlovsforhøret tirsdag i retten.

Annonce

Sexlegetøj og brugte kondomer

Da manden blev anholdt klokken 10.30 mandag formiddag den 14. januar, opholdt den 14-årige pige sig i hans seng. Den 28-årige åbnede døren for politiet kun iført bukser.

Da politiet kom ind i soveværelset, hvor pigen befandt sig, gemte han en sort pisk væk. Ved siden af sengen lå to åbnede kondompakker og flere tomme sprutflasker. De havde dog ikke haft sex, påstod den 28-årige.

- Vi havde bare fyldt vand i kondomerne og lavet dem om til vandballoner, sagde han i retten.

Først fortalte han, at han havde vundet pisken i en pakkeleg, han havde deltaget i omkring december, og at sprutflaskerne stammede fra nytårsaften. Da dommeren spurgte til, hvem der havde haft pakken med til pakkelegen, tøvede sigtede med at svare.

Efter råd fra anklageren besluttede han sig efterfølgende for at ændre forklaringen.

- Jeg har den fra en pakkekalender kaldet Sinful, jeg har købt til mig selv, sagde han.

Annonce

Kaldte det "omsorgsforhold"

Den 28-årige beskrev indledningsvis forholdet til den 14-årige som et kæresteforhold, hvorefter han ændrede beskrivelsen til et "omsorgsforhold."

Ifølge ham havde pigen blandt andet problemer med sin mor, og derfor opholdt hun sig på en institution. Her hentede han hende flere gange i sin bil, ligesom pigen også stak af og tog toget til Sjælland flere gange for at mødes med ham.

Nogle gange opholdt de sig hjemme hos ham, forklarede den sigtede. Andre gang lejede han værelser til dem rundt omkring på Sjælland.

Ved tidligere afhøringer har sigtede indrømmet, at han to gange har haft sex med pigen. Den ene gang foregik det i hans mors campingvogn i juli måned, hvor de havde taget tøjet af på grund af varmen, hvorefter det havde udviklet sig til samleje. Lysten til sex var ifølge manden gensidig.

I det andet tilfælde havde de tilbragt natten sammen i et shelter. Ifølge den 28-årige var det pigen, der tog initiativ til samleje ved at tage sit tøj af først, hvorefter de begyndte at kysse, og derfra udviklede det sig til sex.

Han forklarede i retten, at han ikke havde brugt sexlegetøj med pigen, men tidligere er sigtede blevet stoppet i sin bil på Fyn sammen med hende. I bilen fandt politiet dildoer og en pisk.

Ifølge sigtede skulle sexlegetøjet ikke bruges med pigen, men foræres til en ven. Han sagde også, at han havde anskaffet det i første ombæring for at bruge det på sig selv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce