Annonce
Erhverv

Varebiler: Odense-firma er blandt Danmarks største

Sylvest Biler i Odense er på bare to år blevet en af Danmarks største forhandlere af biler til erhverv. Væksten har gjort det nødvendigt at flytte til større lokaler.

Det er præcis to år siden, at far og søn, henholdsvis Jesper og Anders Sylvest, stiftede Sylvest Biler. Og mere skulle der ikke til, før lysten til at vokse fik de to til at søge nye rammer.

- Det har jo været så godt de par år, vi har eksisteret nu, og det har givet os mod på tilværelsen, så vi tør at putte de ti-tolv millioner i, der skal til i varelager og ombygning af hal, siger Jesper Sylvest.

Annonce
Sylvest Bilers nye hal er 3500 kvadratmeter stor. Dermed er Sylvest Biler nu ifølger ejer Jesper Sylvest, blandt Danmarks største indendørs varebilcentre.

3500 kvadratmeter

30. oktober kunne far og søn slå dørene op for det nye Sylvest Biler, som i dag ligger i en 3500 kvadratmeter stor hal på Handelsvej i Odense S.

- Vi bliver et af Danmarks største indendørs varebilcentre med plads til en 70-80 biler indendøre, siger Jesper Sylvest.

Da han og sønnen Anders startede firmaet i november 2013 havde de kun 40 varebiler på lager, og de var alle brugte. I dag sælger Sylvest Biler både brugte og nye biler. Og fra det nye år vil man kunne gå på opdagelse i mere end 100 brugte og spritnye erhvervsbiler.

- Vi tror jo på, at der kommer rigtig gang i den nu. Det er det, jeg hører med de folk, vi snakker med, siger Jesper Sylvest.

Tidligere Iveco-chef

Det er ikke hvem som helst, der tør binde an med at investere millioner i virksomheders købelyst ud i befordring.

56-årige Jesper Sylvest er tidligere brugtvognschef hos Iveco.

- Jeg var ansvarlig for hele Skandinavien. Men jeg rejste hele tiden. Jeg så aldrig mine børn. Jeg sad enten i Helsinki, i Oslo, København eller Milano. Så en dag sagde jeg, at det her kan jeg sgu ikke mere, fortæller Jesper Sylvest.

Samtidig kom Anders Sylvest, som i dag er 28, hjem fra en Island, hvor han havde tilbragt halvandet år.

Større ambitioner

- Så tænkte jeg, at så kunne vi måske gå og hygge os her som far og søn, fortæller Jesper Sylvest.

Og de har hygget sig, far og søn, bedyrer Jesper Sylvest. Men de to fik også hurtigt blod på tanden. Særligt Anders Sylvest vil gerne vokse.

- Ja, Anders synes jo, vi skal op og være Danmarks største. Det er ikke så meget derfor, jeg gør det. Jeg synes bare, det er sjovt, siger Jesper Sylvest.

Husk jakken. Du er i ly for regnen, men der er ikke varme på i hallen. Det er der tilgengæld i drivhuset, du kan skimte nede i den anden ende af hallen. Det bliver Jesper og Anders Sylvests nye kontor. På billedet: Jesper Sylvest.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Hold jer væk: Ældre dieselbiler får adgang forbudt i det centrale Odense

Annonce