Annonce
Fyn

Varebil tømt for værktøj i morges - politiet efterlyser sort Audi

Arkivfoto: Eskild Lyngsøe.
Vidne så to mænd bryde ind i varebil tidligt onsdag morgen, hvorefter de gik i gang med at tømme den for værktøj. De forsvandt i en sort Audi, som muligvis også blev set ved et tyveriforsøg natten til tirsdag.
Annonce

Nyborg: Lyset var brudt frem, så de mørke hættetrøjer kunne ikke camouflere de to mænd, som omkring klokken 4.45 onsdag morgen brød ind i en varebil, der holdt parkeret på Kastanievej i Nyborg.

Et vidne så mændene gå og pille ved varebilen, og pludselig smadrede mændene en rude i bilen og fik den åbnet.

- Anmelderen ringede til os og fortalte, at mændene var i færd med at tage værktøj ud af bilen, og de bar det over i en sort Audi stationcar, siger vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Bilen havde udenlandske nummerplader - muligvis fra Polen - men det var ikke muligt for anmelderen at se registreringsnummeret. Der var tale om en nyere bil med kromlister på fronten og tonede ruder.


Den var i bund og grund tømt for værktøj.

Vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen


Da politiet nåede frem, var tyvene forduftet, og betjentene kunne konstatere, at de havde fået meget håndværktøj med sig - blandt andet skruemaskiner, stiksav, multicutter, vinkelsliber, fugepistol samt høreværn og arbejdslamper.

- Den var i bund og grund tømt for værktøj, siger vagtchef Hans Jørgen Larsen.

Annonce

Sort Audi set i Kerteminde

Godt et døgn tidligere, klokken 3.30 natten til tirsdag, fik politiet en anmeldelse om en lignende episode i Kerteminde. Her så et vidne to slanke mænd i mørkt tøj og hættetrøje, da de var på vej ind i en varebil, der var parkeret på Mølleløkken. Vidnet råbte de to mænd an, og det fik dem til at skynde sig væk i den sorte Audi A6 stationcar, som de havde parkeret ved siden af varebilen.

Heller ikke her fik vidnet bilens registreringsnummer.

Da politiet kom til stedet og undersøgte varebilen, fandt betjentene to huller, som var slået ved låsen på højre skydedør, hvilket gjorde, at den kunne åbnes.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der måtte have set en sort Audi stationcar, der passer på beskrivelsen fra de to indbrud. Oplysninger om sagerne kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce