Annonce
Assens

Var det en ulv? Personer så noget stort og busket

Vissenbjerg: Ulven kommer ...

Ifølge Ulve Tracking Danmarks facebookside er der observeret noget der lignede en ulv tirsdag aften klokken cirka 21.45 ved Bred.

Tre vidner skulle ifølge oplysningerne på siden have set, hvad de vurderede værende en ulv ved Ladegård (Ladegårds Å) uden for Bred/Orte ved Vissenbjerg. En nøjagtig adresse er ikke oplyst.

"Den løb over vejen og var ret stor. Den virkede egentlig meget rolig", står der at læse på Ulve Tracking Danmarks facebookopslag.

Dyret blev vurderet til at være større end en hund, "stor og busket".

Ifølge siden ulveatlas.dk er der kun observeret ulve i Jylland og ikke på Fyn, siden ulven blev udryddet i Danmark i 1813. I 2012 blev en ulv observeret igen i Danmark. Og dog: Ifølge Ulve Tracking Danmark - via en mail - avisen har fået, blev der fundet spor af ulve-dna på Fyn i 2017.

I kommentarsporet bemærker en person, at den så har taget Lillebæltsbroen for at komme til Fyn. En anden person skriver, at vedkommende før har set en gammel, løs schæffer i området.

Ifølge Danmarks Naturfredningsforening menes der i dette efterår at være omkring fem til syv ulve i Danmark. De er kommet vandrende fra Tyskland.

Ulve Tracking Danmark noterer, hvor der er set ulve eller hvad der ligner i Danmark. Avisen har ikke kunnet verificere, om det vitterlig var en ulv eller ej.

Opdateret 10.10.19 kl. 12.17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Annonce