Annonce
Assens

Var det en ulv? Personer så noget stort og busket

Vissenbjerg: Ulven kommer ...

Ifølge Ulve Tracking Danmarks facebookside er der observeret noget der lignede en ulv tirsdag aften klokken cirka 21.45 ved Bred.

Tre vidner skulle ifølge oplysningerne på siden have set, hvad de vurderede værende en ulv ved Ladegård (Ladegårds Å) uden for Bred/Orte ved Vissenbjerg. En nøjagtig adresse er ikke oplyst.

"Den løb over vejen og var ret stor. Den virkede egentlig meget rolig", står der at læse på Ulve Tracking Danmarks facebookopslag.

Dyret blev vurderet til at være større end en hund, "stor og busket".

Ifølge siden ulveatlas.dk er der kun observeret ulve i Jylland og ikke på Fyn, siden ulven blev udryddet i Danmark i 1813. I 2012 blev en ulv observeret igen i Danmark. Og dog: Ifølge Ulve Tracking Danmark - via en mail - avisen har fået, blev der fundet spor af ulve-dna på Fyn i 2017.

I kommentarsporet bemærker en person, at den så har taget Lillebæltsbroen for at komme til Fyn. En anden person skriver, at vedkommende før har set en gammel, løs schæffer i området.

Ifølge Danmarks Naturfredningsforening menes der i dette efterår at være omkring fem til syv ulve i Danmark. De er kommet vandrende fra Tyskland.

Ulve Tracking Danmark noterer, hvor der er set ulve eller hvad der ligner i Danmark. Avisen har ikke kunnet verificere, om det vitterlig var en ulv eller ej.

Opdateret 10.10.19 kl. 12.17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce