Annonce
Sport

Var det Bulldogs' afdansningsbal for denne sæson?

Sebastian Ehlers og hans holdkammerater stod endnu engang for fin underholdning og god intensitet. Men de fleste andre hold i Metalligaen syntes bare at have et gear eller to ekstra. Foto: Michael Bager
Odense Bulldogs manglede koncentrationen hele vejen i 4-1-nederlaget mod Herlev. Et debutant-mål lyste dog op i spåkuglen, der nu peger i retning mod en niende- og nitteplads.
Annonce

ISHOCKEY: Bulldogs' cheftræner Marc Lefebvre havde smidt den sædvanlige grå overfrakke og tonede i stedet frem på bænken i et yderst velsiddende jakkesæt matchende til assistenttræner Toms Strauss'. Hvis ikke man vidste bedre, skulle man tro at Bulldogs havde inviteret til galla, da Herlev Eagles tirsdag aften kom forbi Odense.

Og det var et par solide aperitifs, der blev serveret i den stort set mennesketomme hal, da begge hold kom frem til flere store chancer i kampens begyndelse.

Dale Mitchell blev spillet fri i venstre side efter ti minutter, men trak skuddet for langt. Minuttet efter fangede Martin Larsen så pucken midtpå banen, spyttede den ud til Albin Lindgren, der resolut hamrede den gennem venner og fjender ind i netmaskerne. Hvilken start for den 25-årige svensker.

I slutningen af første periode var der flere gange trængselstider foran gæsternes mål. Efter en gæstfri start hvor Herlev blev budt pænt velkommen, havde værterne overtaget isen allerede inden hovedretten blev serveret.

Annonce

Intet halbal uden slagsmål

Herlev Eagles frister ligesom Bulldogs en tilværelse i bunden af ligaen. Derfor var det ikke overraskende mere hård fight og lunkne dåsebajere end teknisk finesse og Dom Perignon, der blev diverteret med til halballet i VinMedKant Arena denne råkolde januaraften.

Tadeas Galansky havde som sædvanlig godt styr på det meste, der kom hans vej. Men et minut og 17 sekunder inde i anden periode tabte han pucken foran Jesper Thörnberg, der let kunne udligne til 1-1.

Så kunne det blive både fugl, fisk eller pæreglaseret oksehøjreb for Bulldogs, men de havde svært ved at sammensætte menuen. Herlev forsøgte ellers at hjælpe dem på vej ved at foretage et yderst sløvt målmandsskifte, men værterne overså fuldstændig det frie mål til stor frustration blandt de få personer på lægterne.

Både Bulldogs Mathias Max Rasmussen, og to Herlev-spillere røg ud efter en episode, hvor Rasmussen spillede op til ballade med en tripping på Gath.

Bulldogs bøvlede med at komme frem til de helt store chancer, så da de to hold igen skøjtede mod omklædningsrummene lugtede det mere af en taktisk tredje periode end et festfyrværkeri med scoringsforsøg på ishockeygulvet til den lyse morgen.

Annonce

Det er også svært at holde fest uden gæster

Herlev indledte tredje periode med et skud på stolpen og flere giftige forsøg mod de rådvilde værters mål. I Herlevs anden overtalsseance i tredje periode, spillede de pucken rundt mellem et sæt kegler, der febrilsk prøvede at skyde afsted på kontraangreb, når de endelig lykkedes med at stikke staven imellem gæsternes pasningsspil.

Med ti minutter igen gik den ikke længere, da Magnus Molge endnu engang udnyttede en ripost fra Galansky, der dog var mere uskyldig denne gang.

Oliver Anker Christensen forsøgte at genstarte festen, men hans ballade resulterede i to minutter for cross checking, og så var det bestemt ikke en nemmere opgave at løfte mod slutningen. Kort tid efter Bulldogs var blevet fuldtallige, skøjtede Anton Johansson gennem deres forsvar og satte fornemt pucken i mål via den ene opstander. Minuttet efter stod den 4-1.

Bulldogs mødte som så mange gange før velklædt og motiveret op til festen, men måtte igen sande at kynismen og bredden ikke rækte hele vejen. Der er for mange saltstænger i Bulldogs' snackskål. Der skal hentes flere svenske og lettiske chilikugler, hvis odenseanerne skal kunne invitere til en gedigen fest i Metalligaen.

Kampen kort

Odense Bulldogs - Herlev Eagles 1-4 (1-0, 0-1, 0-3)

Mål: 1-0 (10:59) Albin Lindgren, assist Martin Larsen, 1-1 (21:17) Jesper Thörnberg, assist Matthias Asperup, 1-2 (49:09) Ulrich Linnet, assist Lasse Mortensen, 1-3 (55:38) Anton Johansson, assist Tobias Ruelykke, 1-4 (56:52) Jesper Thörnberg, assist Joseph Jonsson

Udvisninger: Bulldogs 5 x 2 minutter, Herlev Eagles 4 x 2 minutter

Næste kamp: Esbjerg Energy - Odense Bulldogs på fredag den 15. januar klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Kerteminde For abonnenter

Bygherrer beklager lydproblemer i nye rækkehuse: - Vi løber ikke fra vores ansvar.

Middelfart For abonnenter

Brenderups borgere tog sagen i egen hånd og lavede deres egen solcellepark: Her er fire ting, der fik projektet til at lykkes

Annonce