Annonce
Debat

Vanvittigt med så mange landshold

Læserbrev: Tv2s store yndlingssportsgren, håndbold kører på fuld hammer på skærmen, VM er godt i gang og Danmark suser derudaf, Bahrain og DR Congo blev godt og grundig lammetævet til stor begejstring for de velkendte kommentatorer på kanalen som sammen med den såkaldte håndboldekspert, Daniel Svensson, nok bedst kendt fra Vild med dans, skamroser de danske spillere over sejrene i kampe, som var helt uden sportslig berettigelse, det tangerede nærmest vold mod sagesløs. Det er fuldstændig vanvittigt, at så mange landshold er med ved VM, for at deltage i sådan et stort arrangement, så burde kvaliteten være i top.


En del af disse lande er kun med som slagtekvæg.


32 lande er repræsenteret, fuldstændig vanvittigt. En del af disse lande er kun med som slagtekvæg og turneringen bliver først en rigtig sportslig begivenhed, når boltpistolen har leveret det sidste skud. 16 lande havde været mere passende og ligeværdigt.

Nu bliver vores danske håndboldherrer rost til skyerne, men lad os nu se, hvordan det går, når modstanderne bliver ligeværdige. Vi er jo forsvarende verdensmestre, og der er noget at leve op til. Det har før vist sig, at det har den danske psyke det lidt svært med. Så forhåbentlig har Mikkel og co. gemt noget af krudtet til de store slag forude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Kunde fik 300 kroner for et P. S. Krøyer-værk: Er det rimeligt, at antikvitetshandleren nu sælger det for 7.000 kroner?

Annonce