Annonce
Nordfyn

Vanvidsbilister: Tv-magasin ser på dødsulykken ved Bogense

Jacob Kjær Christensen deltager i tv-programmet, fordi han vil gøre, hvad han kan, for at strafniveauet for vanvidsbilisme kommer til at ligge højere end de tre års fængsel til den mand, der dræbte hans mor, bror og faster. Arkivfoto. Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Bogense: TV 2's kriminalmagasin Station 2 går på mandag den 23. november tæt på dødsulykken på Odensevej uden for Bogense, der den 28. juni om aftenen kostede tre personer livet.

Tv-stationen har blandt andre interviewet Jacob Kjær Christensen, der ved ulykken mistede sin mor, lillebror og faster, da en 26-årig spirituspåvirket mand fra lokalområdet med mindst 154 kilometer i timen bragede op i den bil, de tre dræbte kørte i.

- Jeg blev blandt andet spurgt om forløbet og om den kamp, jeg har ført for at få synliggjort problemet (at han synes, at dommen på tre års fængsel til vanvidsbilisten er alt for lav, red.) og for at gøre opmærksom på borgerforslaget om strengere straf til vanvidsbilister, som dræber, fortæller Jacob Kjær Christensen.

Også to af naboerne til ulykkesstedet, Anette og Michael Lauritzen, har haft besøg af tv-folkene, og i udsendelsen fortæller de om, hvad de så, da de som de første nåede frem til den smadrede bil den søndag aften.

Også Jacob Kjær Christensens onkel, Per Sleimann, der mistede sin hustru ved ulykken, er blevet interviewet til udsendelsen, ligesom tv-folkene også fulgte sagen ved Retten i Odense, hvor den 26-årige mand fik sin dom.

Borgerforslaget, der kræver strengere straf til vanvidsbilister, som dræber, havde fredag formiddag 45.495 støtter. Hvis tallet runder 50.000 støtter inden 30. januar, kan det blive fremsat i Folketinget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce