Annonce
Nyborg

Vandstigning: Strandvejen i Nyborg spærret for trafik igen

Beredskabet måtte endnu engang i aktion tirsdag aften, hvor Strandvejen i Nyborg blev spærret af. Det er ikke meget mere end en uge siden, det skete sidst. Foto: Kasper Riggelsen

Nyborg: Cirka klokken 20.15 tirsdag aften blev Strandvejen endnu engang spærret for gennemgående trafik. Og igen skete det for at give beredskabet mulighed for at pumpe vand fra voldgraven og over i havnebassinet.

Bilister skal i stedet køre ad Øster Voldgade, Nørre Voldgade og Skippergade, oplyser Claus Johansson fra kommunens park- og vejafdeling.

Ved 20.45-tiden var der dog stadig god plads i voldgraven. Det skyldes ifølge Claus Johansen, at man dagen igennem har tømt voldgraven for store mængder vand, og dermed har man vundet cirka 15-16 centimeter, vurderer han.

Tirsdag aften var der heller ikke meldinger om problemer med forhøjet vandstand andre steder. Det kan dog ændre sig i løbet af natten.

Vandet forventes således at stige frem til klokken cirka 04, og alt tyder på, at man vil se en gentagelse af billedet fra sidste uge, hvor vandmasserne især skabte problemer på lystbådehavnen og på Dyrhavevej ved Holckenhavn.

Ifølge Claus Johansson vil afspærringen formentlig først blive ophævet klokken 9 onsdag morgen.

Status klokken 00.35 natten til onsdag var da også, at der fortsat blev pumpet vand, og at byens mest trafikerede gade derfor var spærret. Til gengæld var Dyrehavevej forblevet åben for trafik indtil videre.

Dele af lystbådehavnen var allerede oversvømmet, men vandet var ikke nået helt op til roklubbens lokaler, som medlemmerne har forsøgt at sikre ved hjælp af sandsække.

Annonce
Vandet skal pumpes fra voldgraven og over i havnen. Kommunen arbejder i disse måneder på en mere permanent løsning, så man ikke behøver at spærre byens mest trafikerede vej. Foto: Kasper Riggelsen
Lidt over midnat var dele af lystbådehavnen i Nyborg blevet oversvømmet. Vandstanden forventes at stige yderligere frem til klokken 4 natten til onsdag. Foto: Kasper Riggelsen
Roklubben har lagt sandsække. Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fundet skyldig: 42-årig mand udnyttede dement 91-årig kvinde til sex på plejehjem

Odense

Jeppe Aakjær eller Bendt Bendtsen

Annonce