Annonce
Faaborg-Midtfyn

Vandringsforestilling i mørke gennem Rudme

Annonce

Rudme: Når mørket sænker sig over landsbyen, er der en særlig stemning. Mørke rummer nemlig nogle kvaliteter, som man nemt overser i den moderne oplyste verden.

I Rudme har kunstfælleskabet MYRKR sammen med landsbyborgerne skabt en vandringsforestilling 1.-3. november, hvor mørket spiller en central rolle. Med de lokales fortællinger om mørket i ørene går publikum sammen forbi huse, veje og haver, hvor folks oplevelser i mørket har fundet sted, og hvor fortællerne bor.

Fortællingerne bliver vakt til live, mens deltagerne bevæger sig ned igennem byen, der både er scene for vandringsforestillingen og hjem for fortællerne. Man får lov at lure ind i de varme stuer og gå på eventyr i de mørke haver.

Forestillingen gennemføres i al slags vejr. Husk derfor praktisk fodtøj og tøj. Forestillingen er ikke egnet for gangbesværede, og aldersgrænsen er 12 år. Vandringen strækker sig over 2,5 kilometer, men med stop undervejs og varer cirka 1,5 time. Billetter købes på mørketirudme.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Dyreorganisationer er helt oppe i det røde felt: For en måned siden var det marsvinet Saga, nu er Eskild indfanget til Fjord&Bælt

Kerteminde For abonnenter

Politiet dropper sigtelsen mod Danmarks måske ældste dyreværnsaktivist: 78-årige Nils fortsætter kampen for Freja og Saga

Annonce