Annonce
112

Vandmelon-vandal hærgede Odense: Biler i fem gader har fået buler og knuste ruder

En eller flere hærværksmænd har i weekenden kastet vandmeloner mod seks biler i Odense. Bilerne, der stod på fem forskellige veje, har fået buler og knuste bagruder. Foto: Jean Oed/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En usædvanlig form for hærværk med vandmeloner har ramt parkerede biler adskillige steder i Odense i løbet af weekenden. En eller flere hærværksmænd har efterladt et spor af frugtrester, buler og knuste ruder.

Seks biler i fem forskellige odenseanske gader har i weekenden været udsat for hærværk med frugt, nærmere bestemt vandmeloner.

Melonerne er blevet kastet mod seks biler forskellige steder i Odense med knuste ruder og buler til følge. Det fremgår af Fyns Politis døgnrapport.

På Rødegårdsvej blev der knust en bagrude på en grøn Chevrolet Spark, hvor der lå rester af vandmelon helt op til forruden.

I Skt. Jørgens Gade fik en hvid Peugeot 107 en bule på venstre side af bagklappen til bagagerummet. Også her var der rester af vandmelon på stedet.

Også på Østerbæksvej har en bil fået kastet en vandmelon gennem bagruden. Her var der tale om en sort Suzuki.

På samme vej blev en sølvfarvet BMW også ramt af en vandmelon, der ramte den bageste del af bilen, som fik en bule. Baglygten var desuden beskadiget. Der sad stadig rester af vandmelon på bagenden af bilen, da hærværket blev opdaget.

Annonce

Stort tidsrum

Og på Øksnebjergvej var der endnu en bil, der fik smadret bagruden. Her var en vandmelon kastet gennem ruden på en blå Opel Karl. Ifølge politiet var der glasskår og vandmelon ud over store dele af interiøret i bilen. Bilens bagsmæk var desuden ridset og beskadiget.

Og endelig er det usædvanlige hærværk gået ud over en sølvgrå Mercedes Benz på Lisesmindevej, hvor en vandmelon havde ramt bilens bagsmæk og givet en større bule.

Ingen af bilejerne har angivet et præcist tidspunkt for, hvornår kastene med vandmelon er sket. Der er i alle tilfælde tale om store tidsrum mellem lørdag og søndag, hvor hærværket kan være begået.

På kortet herunder kan du se, hvor der er kastet med meloner mod biler. Tryk på bil-ikonet for at se politiets oplysninger om hærværket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce