Annonce
forside

Valgmøde: Hvad skal der ske med skolerne?

Det er forældrebestyrelsen på Tåsingeskolen, der har taget initiativ til valgmødet, men i samarbejde med alle kommunens andre forældrebestyrelser. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Forældrere til børn på Tåsingeskolen inviterer sammen med alle kommunens skolebestyrelser til valgmøde den 25. oktober med repræsentanter fra de politiske partier.

Tåsinge: Kommunalvalget nærmer sig, og det har fået kommunens forældre til skolebørn til at sætte de politiske kandidater stævne til et valgmøde. Temaet er deres forskellige visioner for skolen og kommunens skoler i øvrigt for de kommende år.

Bliver der færre folkeskoler i Svendborg Kommune i løbet af de kommende fire år? Hvordan er skolernes tilstand og indeklima i undervisningslokalerne om fire år? Hvilke kompetencer og faglig profil får en elev ved at gå i fremtidens skoleskole i Svendborg? Det er nogle af de spørgsmål 11 repræsentanter for politiske partier og lister vil svare på, på et valgmødet, der foregår den 25. oktober på Tåsingeskolen.

- Folkeskolen er et varmt emne, som 8000 skolesøgende børn i Svendborg tilbydes, og som rigtigt mange forældre gør sig mange tanker om, siger Rudi Rusfort Kragh, formand for skolebestyrelsen på Tåsingeskolen.

Det er forældrerepræsentanterne i skolebestyrelsen på Tåsingeskolen der er initiativtager til valgmødet, men spørgsmålene til valgmødet er lavet i samarbejde med alle de forældrevalgte i skolebestyrelserne i Svendborg Kommune.

I panelet sidder Karl Magnus Bidstrup (Alternativet), Mikael Stender(DF)), Heidi Bruun (K), Susanne Gustenhoff (Enhedslisten), Jacob Hagn-Meincke (LA), Arne Ebsen (Liste T), Steen Tinning (R), Rasmus Drabe (SF), Pia Dam (S), Finn Olsen (Svendborg Lokalliste) og Mette Kristensen (V).

Valgmødet holdes onsdag den 25. oktober kl. 19 - 21.30, i Arenaen på Tåsingeskolen, Eskærsvej 69, og der er gratis adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Annonce