Annonce
Sport

Valencia og Wass deler med Atletico i spansk topkamp

Sergio Perez/Reuters

I en kamp om Champions League-placeringerne spillede Valencia 2-2 hjemme mod Atlético Madrid.

Der er hård kamp om at ende i top-4 i den bedste spanske fodboldrække.

Annonce

To af de hold, der bejler til en topplacering, som giver adgang til næste sæsons Champions League, var i aktion fredag aften.

Valencia spillede 2-2 hjemme mod Atlético Madrid, og dermed blev der ikke ændret det helt store ved stillingen i Primera Division.

Daniel Wass spillede hele kampen for Valencia, men han blev ikke afgørende i form af assist eller mål.

Med det uafgjorte resultat indtager Atlético Madrid fortsat placeringen som nummer fire - med 40 point efter 24 kampe.

Valencia missede muligheden for at hale kraftigt ind på Atlético Madrid og de øvrige tophold og har på sjettepladsen 38 point efter 24 kampe.

Atletico Madrids kantspiller Marcos Llorente bragte udeholdet foran 1-0 efter et kvarter.

Fem minutter før pausen udlignede Valencia-stopperen Gabriel Paulista til 1-1 efter et hjørnespark.

Udeholdets midtbanespiller Thomas Partey hamrede en 2-1-føring i mål to minutter senere med et flot langskud.

Der blev ikke scoret flere mål i første halvleg, men Geoffrey Kondogbia fik skovlet bolden i mål efter en times spil til 2-2.

Trods offensive indskiftninger hos begge mandskaber i den sidste halve time blev der ikke scoret yderligere, så kampen endte uafgjort.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Vildt uheld på E20: Tidligst om en måned har politiet et svar

Odense

Hundeejer: Barfoed-skilte er idioti

Leder For abonnenter

I Sherwood-skoven

Udligningsordningen er et fantastisk værktøj, der gør Danmark til et mere lige samfund, for den mellemkommunale udligning betyder i al enkelthed, at de kommuner, der har mange penge, giver en lille del af deres velstand til de kommuner, der har færre eller få penge. Udligningsordningen er derfor en ægte Robin Hood-løsning, som de fleste danskere bør kunne være enige om. Det betyder selvsagt ikke, at danskerne - både politikerne og folk, som vi er flest - er enige om, hvordan udligningsordningen skal strikkes sammen. Man kan, som det fremgår af stort set samtlige medier i denne tid, skændes om økonomiske nøgletal og detaljer i en sådan udligningsordning i én uendelighed. For ordningen skiller selvfølgelig vandene. De, der har udsigt til at få flere penge i kassen i kraft af en ny udligningsordning, er som regel fulde af ros til og argumenter for, hvorfor ordningen er velfungerende. Omvendt er de, der kan se frem til at få færre penge i kommunekassen, kritiske over for ændringerne. Sagen er, at alle politikere, uanset landsdel og politisk syns- og standpunkt, allerhelst bare vil have flere penge til deres egen kommune. Social- og indenrigsministeren blev i sidste uge kritiseret for at manipulere eller hemmeligholde en række af de tal, der ligger til grund for beregningerne i regeringens forslag til en ny udligningsreform. Det har ministeren undskyldt - og samtidig korrekt pointeret, at man kan gøre tallene op på flere forskellige måder. Og det er sandt. Udligningsordninger er svært stof for de fleste, inklusive mange økonomer og politikere. De enkelte parametre, der ligger til grund for både den gamle udligningsordning og regeringens forslag til en ny udligningsordning, kan diskuteres og endevendes i én uendelighed. Derfor er kritikken af og debatten om ordningen både relevant og nødvendig. Det ændrer blot ikke på, at vi alle, fattige som rige, socialister som liberale, jyder som fynboer, bør glæde os over, at udligningsreformen gør Danmark mere lige. På ægte Robin Hood-manér. Ligesom i Sherwood-skoven.

Annonce