Annonce
Assens

Vaklede med en flaske vin under armen: Mand stoppede spritbilist

Det var på parkeringspladsen ved Fakta i Tommerup, at en 45-årig mand stoppede en spritbilist. Arkivfoto: Søren Plovgaard
Annonce

Tommerup: En 45-årig mand gjorde søndag aften noget, som nogle måske vil betegne som en lille heltegerning.

Manden observerede nemlig søndag klokken 20.10 på parkeringspladsen ved Fakta på Møllebakken i Tommerup, at en bilist, en 60-årig mand fra lokalområdet, kom kørende ind på parkeringspladsen.

Den 45-årige lagde mærke til, at manden virkede beruset og var meget usikker på sine ben, da han steg ud af bilen og efterfølgende vaklede ind i Fakta.

Da manden kort tid efter kom ud med en flaske vin under armen, skred den 45-årige mand til handling, fortæller politikommissær Anders Lundegaard.

- Manden når at sætte sine nøgler i tændingen, da anmelderen retter henvendelse og siger, at han skal blive på stedet, indtil politiet kommer. Det er manden ikke enig i, men det lykkes anmelderen at overtale ham til at blive, siger han.

Det er dog ikke ofte, at Fyns Politi oplever, at borgere selv tilbageholder bilister, som de mistænker for at være berusede.

- Vi oplever ikke tit, at borgere selv konfronterer. Men vi oplever ofte, at nogle holder øje og følger efter folk, mens de har politiet i røret, for at guide os på rette vej. Men det er ikke hver dag, man ser folk tage affære.

- Det er jo flot, og han har nok følt, at han har kunnet magte situationen, siger Anders Lundegaard.

Den 60-årige mand endte med at blæse over det tilladte, da politipatruljen kom frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce