Annonce
Trekantområdet

Politiet beder igen borgere om hjælp til at finde Jørgen: - Som at finde en nål i en høstak

Frivillige har via organisationen Missing People ledt efter Jørgen Nesgaard. Arkivfoto: Klaus Madsen
Den efterlyste Jørgen Nesgaard er fortsat ikke fundet, selvom både politiet og frivillige har ledt efter ham siden i torsdags.
Annonce

Fredericia: Jørgen Nesgaard, der siden torsdag har været forsvundet, er endnu ikke fundet.

Det fortæller vagtchef Jesper Brian Jensen fra Sydøstjyllands Politi søndag eftermiddag, og ifølge ham er det en svær opgave, som politiet og de frivillige fra blandt andet organisationen Missing People er på.

- Vi får stadig tips om, hvor Jørgen sidst er set. Vi har pt. ikke nogen fysisk eftersøgning i gang, men den organisation, der hedder Missing People, arbejder stadig på at finde Jørgen. Det er desværre som at finde en nål i en høstak, siger Jesper Brian Jensen.

Også i dag søndag har Missing People arrangeret en koordineret indsats for at finde den demensramte mand, som forsvandt fra Stævnhøj Plejecenter i Taulov.

Siden hans forsvinden i torsdags har politiet fået flere tips fra borgere, der menes at have set Jørgen Nesgaard, men altså foreløbig uden held.

Vagtchefen opfordrer endnu en gang borgere til at fortsætte med at kigge efter ham i deres egne haver, garager og lignende. Den opfordring gælder både borgere, der bor i Fredericia, Erritsø og Taulov.

Den forsvundne Jørgen Nesgaard. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Bæredygtigt byggeri i Nyborg Kommune

Odense For abonnenter

Tiltalts brødre forsøgte at betale sig fra voldtægt: 16-årigt offer tilbudt op til 50.000 kroner for at trække anmeldelse tilbage

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce