Annonce
Nyborg

V: Nej til til parkerings-pengemaskine

Venstrepolitikeren Flemming Kjærulf ønsker ikke nordjysk parkeringskorps i Nyborg. Akrivfoto

Byrådsmedlem Flemming Kjærulf vil ikke have Aalborg Kommune til at kontrollere parkering i Nyborg. Han mener der allerede er kontrol med parkeringen.

Annonce

Nyborg: Nyborg skal ikke gøre som Odense og Middelfart allerede har gjort: Lave en aftale med Ålborg Kommunes store p-korps om at kontrollere parkeringen i byen. Det siger Venstres byrådsmedlem, Flemming Kjærulf.

Siden politiet sidste år droppede sit p-korps, har politikerne i Nyborgs Teknik- og Miljøudvalg drøftet, om kommunen selv skulle sørge for en form for kontrol. Diskussionen fortsætter, og ind til videre har udvalget ikke truffet nogen afgørelse.

- Men jeg vil ikke være med til at stemme for en aftale med Aalborg Kommune. Det er en ren pengemaskine, siger Flemming Kjærulf (V), der er medlem af Teknik- og Miljøudvalget.

Stiftstidende har de senere måneder flere gange skrevet, at der reelt er fri parkering i hele Nyborg by - også på pladser med skiltning om for eksempel to-timers parkering. Simpelthen fordi ingen kontrollerer bilernes p-skiver.

Det er forkert, mener venstremanden, der advarer mod at lokke læserne til ulovligheder:

- Politiet kan stadigvæk kontrollere parkeringen i byen, og gør det ind i mellem. Desuden er der kommet langt mere politi til Nyborg, fordi færdselsafdelingen er flyttet til, siger Flemming Kjærulf.

- Endelig kan folk jo også anmelde bilister, der "parkerer til gene" for trafikken.

Stiftstidende har imidlertid kendskab til mange eksempler på, at biler holder i dagevis på parkeringspladser med to-timers parkering. Vi kender også en familie, der tog på ferie i Frankrig, mens bilen holdt på en plads med to-timers parkering. Det skete der ikke noget ved. I Skolegade i det centrale Nyborg holdt en beboer konsekvent op ad et skilt med "parkering forbudt" i flere uger, uden nogen greb ind.

Tidligere var der kontrol en eller flere gange om ugen, når p-korpset fra Odense kom på besøg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Dårlige udsigter: Corona-pessimisme breder sig i fynsk erhvervsliv

Annonce