Annonce
Faaborg-Midtfyn

Værst for mine børn: Enlig mor stod op til, at nogen havde spraymalet "so" på hendes bil

Da Mette Glasdam skulle køre sine børn i skole, opdagede hun, at nogen havde spraymalet hendes bil. Foto: Torsten Cilleborg
32-årige Mette Glasdam er hvirvlet ind i en ond spiral af chikane. Den kulminerede mandag morgen.

Faaborg: Mandag morgen stod Mette Glasdam op til, at nogen havde spraymalet hen over siderne på hendes bil og skrevet "so" på kølerhjelmen, mens den søvlgrå Opel Vectra stationscar stod parkeret ud for hendes bolig på Engvej i Faaborg.


Den store på 10 år sagde mandag morgen til mig, at han ikke ville tage i skole, for han ville blive hjemme og passe på mig, hvis der nu kommer nogen, som er sure på mig.

Mette Glasdam, Faaborg, udsat for hærværk.


Annonce

- Det er grimt, og det er ondt - men det værste er, at det går ud over mine børn, siger den 32-årige social- og sundhedshjælper, der ikke har den fjerneste ide om, hvem der står bag chikanen.

Men hun kan konstatere, at det er blevet værre og værre i løbet af de seneste uger.

- Det startede med, nogen havde sat en ny kædelås på min cykel og låst den, så jeg ikke kunne bruge den. Jeg tog det som en spøg og regnede med, at nogen ville dukke op med en nøgle.

Meldt til politiet

Men det skete ikke. I stedet fandt Mette Glasdam tirsdag efter påske sin bil ridset hen langs siderne, et hærværk hun meldte til politiet.

Efter påske fandt Mette Glasdam sin bil ridset hen langs siden. Nu har den også fået en omgang spraymaling. Foto: Torsten Cilleborg

Mandag var den så gal igen - med det hidtil værste hærværk.

- Nogen må jo have set sig gal på mig, men jeg ved simpelthen ikke, hvem det kan være, for jeg synes ikke, jeg er uvenner med nogen, siger hun.

Annonce

Ekskæresten er ikke mistænkt

Mette Glasdam flyttede fra sin kæreste og far til deres fælles børn for et års tid siden, men hun gør meget ud af at understrege, at der ikke er nogen mistanke rettet mod ham:

- Tværtimod. Han er en stor støtte og ligeså berørt af det her, som jeg er, og som han siger, så er det jo også hans børn, det går ud over. Mandag morgen var det ham, jeg ringede til, og ham der kom og trøstede og kørte børnene i skole, fordi jeg jo ikke kan køre rundt i byen i en bil, hvor der står "so" på køleren. Min ekskæreste og jeg har det fint sammen, og den slags kunne han ikke drømme om at gøre, siger hun.

Chikanerierne startede med, at nogen havde sat en kædelås på Mette Glasdams cykel, så hun ikke kan bruge den. Foto: Torsten Cilleborg

Mette Glasdam fortæller, at hun ikke er bange:

- Hvis nogen ville gøre mig fysisk fortræd, var det jo nok allerede sket, men jeg bliver ked af det og vred, især fordi det gør børnene bekymrede. Den store på 10 år sagde mandag morgen til mig, at han ikke ville tage i skole, for han ville blive hjemme og passe på mig, hvis der nu kommer nogen, som er sure på mig.

Annonce

Bare det stopper her

Hun tænker heller ikke over, hvad det næste kan blive.

- Nej, jeg håber det stopper her. Det bedste ville være, hvis den, der står bag det her, ville tage en kontakt til mig, hvis der er noget, der skal redes ud. Jeg går ud fra, at det er én, der ikke ønsker at tale med mig, siden vedkommende reagerer sådan her. Men måske kunne vedkommende så skrive et brev til mig, så jeg kan finde ud af, hvad det handler om. Jeg håber inderligt, at vedkommende vil tænke over, at det rammer mine børn hårdere, end det rammer mig, og det er ikke rimeligt, at de skal gå med en bekymring over, at nogen er vred på deres mor, og blive bange for, hvad der kan ske med mig, siger Mette Glasdam.

Nogle har måske set hærværket blev begået på den ret trafikerede Engvej i Faaborg. I så fald bedes de kontakte politiet. Foto: Torsten Cilleborg

Hun har - ligesom hun gjorde da bilen blev ridset efter påske - meldt hærværket til politiet.

- De har bedt mig sende billeder af, hvordan bilen ser ud. Det gjorde jeg også sidste gang. Jeg håber, at nogen har set noget, og vil tage kontakt til politiet, hvis de kan hjælpe med at opklare det her, siger Mette Glasdam.

Mette Glasdam er ikke meget for at køre rundt i sin bil, når den ser sådan her ud, så hendes ekskæreste kom, hjalp, trøstede og kørte børnene i skole mandag morgen. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

En handlekraftig kvinde fylder 80

Faaborg-Midtfyn

Lokal nedlukning af sogn truer efter fødselsdag og fest: Nu lukker alle kommunens bosteder for besøg

Annonce