Annonce
Odense

Vær opmærksom på udrykning: Politiet træner kørsel med blå blink

3. til 5. maj afholder Fyns Politi køreuddannelse og en del af øvelserne med blå blink og udrykning foregår på vejnettet omkring Ellested, Fjellerup, Herrested og Ørbæk. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

Ørbæk: Mandag til onsdag afholder Fyns Politi køreuddannelse på Køreteknisk Anlæg i Ellested.

Størstedelen af øvelserne finder sted på den lukkede bane, men en mindre del af øvelsen foregår med udrykning på det offentlige vejnet.

Øvelsen i udrykning foregår på vejnettet omkring Ellested, Fjellerup, Herrested og Ørbæk for at give politiets instruktører mulighed for at vurdere reaktioner og evner til at håndtere bilerne på de vejstrækninger, der ikke er velkendte i forvejen.

Annonce

- At øve udrykningskørsel er en vigtig del af politiets køreuddannelsen, lyder det i politiets udsendte pressemeddelelse.

Øvelserne har til formål at sikre færdigheder, der gør politiet bedre egnede til at køre udrykningskørsel, når det virkelig gælder – og dermed nedbringe risikoen for, at der sker uheld.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Kerteminde

Fynsk kulturarv havner i hænderne på ’gribbe’: En type bolig har endnu ikke nydt godt af opsvinget

Erhverv For abonnenter

Fra pædagogmedhjælper til udvikler i stort it-firma: Nu kan indiske Deepti igen bruge sine kompetencer: Jeg er meget taknemmelig

Kerteminde

Trods glohedt ejendomsmarked: Ingeborg kan ikke sælge sin historiske ejendom

Annonce