Annonce
Middelfart

Vær med til at holde Middelfart ren: Kom til læsermøde med affaldssækken under armen

Affaldsfri Middelfart har tidligere været på indsamlingstur på Middelfart Marina. Fra venstre: Mathias Hansen, Chandra Simanowsky, Victoria Andersen, Christoffer Andersen, Natascha Andersen og Jannie Andersen. Privatfoto
Lørdag den 10. oktober klokken 12 holder Fyens Stiftstidende i Middelfart affaldsindsamling i samarbejde med holdet bag facebookgruppen Affaldsfri Middelfart.

Middelfart: Turen går fra pladsen foran Kulturøen og mod Gl. Havn. På vejen skal alt, hvad der ikke hører til på jorden - emballage, pap, papir og andet skrald - samles op og smides i sække.

Sådan lyder planen, når Fyens Stiftstidende i Middelfart i samarbejde med stifterne af facebookgruppen Affaldsfri Middelfart går sammen om en fælles affaldsindsamling i Middelfart by lørdag middag den 10. oktober.

Vi mødes klokken 12 på pladsen og går så længe, der er energi - og efterladt affald - til det.

Der vil være et hold af borgere, som er aktive i eller medlem af facebookgruppen. Samtidig er alle interesserede velkomne til at være med. Det kræver ikke noget at deltage, og vi skelner ikke mellem, om man er abonnent eller ej.

Til gengæld må man meget gerne sende en tilmelding til Sofie Ejlskov Hugger, souschef på redaktionen, på soehu@fyens.dk, hvis man på forhånd ved, at man kommer. Så har vi mulighed for at holde snor i antallet af deltagere.

Vi sørger for affaldssække og plastikhandsker. Og så sikrer vi, at der er lidt godt til ganen, når indsamlingen går i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce