Annonce
Fyn

Trafikkaos på Fyn: Vejen er opløst efter lækket diesel - spærrer motorvej i timevis

Vejbanen er opløst af dieselolie. Motorvejen over Fyn i timevis spærret mellem afkørsel 58 a og 58 b i østgående retning.

En lastbil med 21.000 liter dieselolie er slået læk og skaber lørdag morgen og formiddag store problemer på motorvejen over Fyn ved Middelfart mellem afkørsel 58a og 58 b.

Ifølge Fyns Politi er der ikke sket personskade ved uheldet, der skete kl. 7.25, men en kort overgang var motorvejen helt spærret i begge retninger. Klokken 8 blev der igen åbent i vestlig retning, mens sporet i østgående retning klokken 10.45 stadig er spærret. Det skyldes ifølge politiet, at vejbanen er opløst af dieselolien, så granulat har løsnet sig, og den slags tager tid at retablere.

- Vi skulle lige have overblik over, hvad der lækkede, hvor farligt det i givet fald var, og hvad omfanget var. Vi ved ikke, hvad der er skyld i, at lastbilen væltede, og vi ved heller ikke endnu, hvornår der er ryddet helt op og åbent i begge retninger, sagde vagtchefen klokken 8 til Fyens.dk.

En senere opdatering fra Fyn Politi angiver, at et eksploderet dæk på lastbilen formentlig er årsag til ulykken.

Fyns Politi opfordrer bilister på vej i østlig retning til at forlade motorvejen og finde alternative veje og oplyser, at hjemmeværnet bliver sat ind i Middelfart.

Annonce
Foto: Local Eyes
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce