Annoncørbetalt indhold

Vælg bæredygtige materialer når du vælger legepladsudstyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vil du gerne vælge mere bæredygtigt, men samtidig ikke gå på kompromis med kvalitet? Så er det vigtigt at du vælger det rigtige legepladsudstyr til din legeplads. Bæredygtighed og fokus på miljø har vundet indpas de seneste år, og dette går også igen når der vælges materialer til at bygge legepladser med.

Robinietræet er et sikkert valg hvis du vil udvide din legeplads i tidens ånd. Legepladsudstyr i robinie er ikke bare smukt i sit udtryk, men også utroligt holdbart. Robinietræet kan modstå alt slags vind og vejr, og pga. Det høje olieindhold i træet er det ”selv imprægnerende”, og afviser naturligt svamp og insekter, altså helt vedligeholdelsesfrit. Dette gør sorten mere modstandsdygtig end f.eks. eg og trykimprægneret træ.

Annonce

Robinietræet er dyrket på plantager i EU, hvor det opdyrkes på næringsfattig jord hvor ikke meget andet kan dyrkes. Derudover regenereres stubben hurtigt så et nyt træ kan vokse frem efter fældning. Alt dette gør robiniesorten til en meget bæredygtig sort at arbejde med, og er derfor et godt valg til legepladsen.
Et naturligt materiale som træ giver legepladsen et varmt og imødekommende udseende, det er æstetisk pænt både i naturlige omgivelser som parker, men også i byer hvor de giver et modspil til det industrielle. Samtidig er det et hit for brugeren – nemlig børnene.

Det at lege udvikler børnenes fysiske, kognitive, kreative og social-emotionelle kompetencer, alle er vigtige faktorer der udfordrer børnenes individuelle niveau. Et børnehavebarn lærer at blive klar til skolen gennem leg og udvikler bl.a. deres koncentrations- og samarbejdsevne. Et skolebarn der har været fysisk aktiv i et frikvarter, er mere modtagelig overfor læring når timen starter igen.

Hos Kompan sikre du dig at alt legepladsudstyr er af højeste kvalitet, og med et bredt sortiment af både legetårne, vipper, gynger, klatrenet mm., er der noget til enhver smag og alder. På den måde sikrer du dig at din parks legeplads kan tilbyde flere timer med leg, grin og frisk luft.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.